Nyt

Tyrkisk-kurdiske Ali Yildirim er på flugt – efterlyst for skuddrabet på en muslim, der ligeledes stammer fra Tyrkiet.

Drabseftersøgte Ali Yildirim er bundkriminel, og han er gennem tidligere voldskriminalitet forbundet til en terrorsag fra Islamisk Stat.

Danske medier er tøvende, når der kommer til at fortælle den rystende historie, der igen sætter den fejlslagne integration af muslimske migranter i fokus.

Københavns Vestegns Politi er sikker i sin sag. Efterforskerne mener, at Ali Yildirim er medskyldig i skuddrabet og likvideringen af den 22-årige muslim – Serdal Bas – der kommer fra Tyrkiet.

Kort efter klokken 13 – 28. december 2021 – bliver muslimske Serdal Bas skudt ved højlys dag. Han opholder sig på en parkeringsplads i Hallingparken – en del af ghettoområdet Brøndby Strand, der ligger i Storkøbenhavn.

Københavns Vestegns Politi tøver ikke med at forbinde Ali Yildirim og en anden gerningsmand til skuddrabet:

“Vi har nogle ret gode overvågningsbilleder, hvor vi ret tydeligt kan se, hvem de er. Så vi føler os helt overbeviste om, at det er dem, vi skal lede efter,” siger Allan Nyring, politiinspektør hos Københavns Vestegns Politi.

ANNONSE

Politimyndighederne fortier, at den efterlyste tyrker – Ali Yildirim – er forbundet til en stor islamisk terrorsag, der i folkemunde går under navnet ‘Dronesagen’ og inkluderer Islamisk Stat-terroristen ‘Basil Hassan’, der forsøgte at snigmyrde islamkritikeren Lars Hedegaard.

Terroristen Basil Hassan, der angiveligt er blevet dræbt i Syrien. Mere om Basil Hassan på Syrienblog.

26. oktober 2019 deltager Ali Yildirim og en gruppe kriminelle migranter i et voldeligt overfald og røveri ved Brøndby Strand Station. Samme nærområde, hvor skuddrabet på Serdal Bas finder sted i december 2021.

Ali Yildirim har følgeskab af mindst fire kriminelle venner, der har afghansk, irakisk og tyrkisk etnicitet, da en italiensk mand bliver opsøgt i S-toget i Københavnsområdet.

Indvandrergruppen truer og ydmyger sit offer, der prøver at flygte fra de utilpassede MENAP-migranter, da toget ankommer til ghettoområdet Brøndby Strand.

Offeret bliver frarøvet sin jakke og telefon på en nærliggende parkeringsplads. Herefter starter et grufuldt voldsorgie, hvor den drabseftersøgte Ali Yildirim deltager.

Indvandrerne slår og sparker deres blødende offer. Der bruges blandt andet et såkaldt knojern som våben.

Det forslåede offer får frarøvet sit tøj på nær underbukserne. Voldsofferet får slået flere tænder ud, og ofret brækker næsen samt kæben. I retten beskrives de voldsomme mængder af blod i forbindelse med indvandrervolden.

Tyrkiske Ali Yildirim bliver idømt 17 måneders fængsel i marts 2020. Anklagemyndigheden kræver ikke, at den tyrkiske voldsmand bliver udvist til hjemlandet Tyrkiet. Derfor formodes det, at Yildirim har erhvervet et dansk pas og statsborgerskab.

Det interessante i volds- og røverisagen fra Brøndby Strand i 2019 er en af Ali Yildirims medgerningsmænd – den i dag 22-årige Dede Olgun, der er tyrkisk statsborger.

Dede Olgun er lillebror til en dømt Islamisk Stat-terrorstøtte, og to af Dede Olguns søstre har tilsluttet sig samme terrorgruppe i Mellemøsten.

Der er en fæl dunst af islamisme og terror omkring den drabseftersøgte Ali Yildirim. Det hele trækker tråde til den tyrkiske Olgun-klan, der i den grad er brændemærket med jihadisternes logo fra Islamiske Stat.

I september 2020 bliver Dede Olguns storebror – 33-årige Umut Olgun – idømt otte års fængsel i en omfattende sag om terrorstøtte til Islamisk Stat. Sagen kendes som ‘Dronesagen’.

Islamisk Stat-terroristen Umut Olgun. Mere om Umut Olgun på Syrienblog.

Umut Olgun blev dømt i et sagskompleks, der også omfattede kurderen Coşkun İbrahim Şimşir samt palæstinenseren Fady Atef Mohammad. Mere på Syrienblog.

Den tyrkisk-kurdiske gerningsmand har sammen med to andre indvandrere leveret dronedele og termisk udstyr til de morderiske Islamisk Stat-terrorister, der halshugger og brænder deres ofre levende i Allahs navn.

Umut Olgun og medgerningsmændene har samarbejdet med blandt andet den palæstinensiske terrorist Mohammed Basil El-Cheikh Hassan, der er kendt under navnet ‘Basil Hassan’ og har fået tilnavnet ‘Dronekrigeren’.

Mohammed Basil El-Cheikh Hassan forsøgte i 2013 at likvidere journalisten og islamkritikeren Lars Hedegaard.

Umut og Dede Olguns søstre – Leyla Olgun og Hazal Olgun – rejste til hjemlandet Tyrkiet 26. maj 2016. Målet var at tilslutte sig Islamisk Stat-terroristerne i Syrien.

Islamisk Stat-terroristerne Leyla Olgun (født 1992) og Hazal Ballê Olgun (født 1997) til højre. Mere om de terrordømte søstre på Syrienblog.
                                                                                            Vedat Sariboga. Mere om terroristen Vedat Sariboga på Syrienblog.
De to muslimske terrorkvinder blev radikaliseret ved koranmøder hos Islamisk Trossamfund i Københavns Nordvestkvarter. En moské og koranskole, der også fostrede Islamisk Stat-terroristen Vedat Sariboga, der ligeledes har tyrkiske rødder.

Elever fra Avedøre Gymnasium har fortalt, hvordan de to tyrkiske terrorsøstre udtrykte et religiøst had mod ‘kuffar’ – vantro – der ikke underkaster sig koranens lovtekster.

Det er denne tyrkiske terrorklan, som 20-årige Ali Yildirim er forbundet til via et voldeligt røveri i efteråret 2019.

Lige nu er Ali Yildirim på flugt – eftersøgt for et skuddrab og likvideringen af en tyrkisk muslim.

Der er tale om et komplekst spindelvæv af forbindelser mellem kriminelle og terrordømte indvandrere.

I Brøndby Strand-skudsagen fra december 2021 mener Københavns Vestegns Politi, at baggrunden for drabet er en lokal indvandrerkonflikt, der tager sit udspring i ghettoområdet.

*

Danmarks kurdiske avis Jiyan.dk skriver om den dræbte Serdal Bas på Facebook:

“22-årige Serdal Baş blev dræbt i forgårs i Brøndby. Han var for nyligt blevet forlovet. Hans forlovede, Melisa Cakmak skriver:

“Må Allah være din smukke sjæl nådig, og må du få en plads i Jannah, min elskede smukke mand. Du var den bedste med det mest rene hjerte. Du var intet andet et positivt og kærligt menneske. Jeg vil for evigt elske dig.”

og
“Må vi med Allah’s tilladelse blive genforenet igen i det hinsides.”
Serdal Baş stammede fra den kurdiske landsby Çimenli i Konya i Tyrkiet og blev ramt af flere skud i Hallingparken i Brøndby.
Københavns Vestegns Politis har efterlyst to mænd (den ene er Ali Yildirim, red.) i sagen.”
I forbindelse med drabet på Serdal Bas efterlyser Københavns Vestegns Politi også Kenny V. Jensen. Kenny V. Jensen beskrives således i efterlysningen:
Han er 25 år gammel. Almindelig af bygning. 175 centimeter høj, lys hud, mørkt hår og brune øjne.

ANNONSE