Nyt

I en bizar artikel hos Ekstra Bladet omtaler journalist Linette K. Jespersen Islamisk Stat-terroristen Rami Raofat som et “talent”.

Linettet K. Jespersen skriver om Rami Raofat:

“Historien om Rami Raofat kunne have været fuld af sejre og succes. Men nogle gange tager livet en drejning. Og for det tidligere fodboldtalent, der ville have været 31 år i dag, har det nu fået et punktum.

Det sker efter, Retten på Frederiksberg har afsagt en dødsformodningsdom over manden, der er født i Danmark med dansk pas af forældrene fra Egypten.

Det startede med, at han var ombejlet af to fodboldlandshold. Senere fik han dom for våbenhandel i en sag, hvor PET var inde over. Alt tyder på, at han havde tilsluttet sig Islamisk Stat, da han døde.”

Rami Raofat

Det var moren til Rami Raofats to børn, der havde anmodet retten om, at han blev erklæret død. Rami Raofat er ikke set siden juni 2015. På det tidspunkt opholdt han sig i Raqqa i Syrien. Raqqa var hovedstad i Islamisk Stats kalifat.

I Retten på Frederiksberg fortalte moren til Rami Raofats to børn om det liv, som Rami Raofat levede, før han forsvandt, og om den beretning, hun fik om hans død i Syrien.

Rami Raofat er langt fra den første Islamisk Stat-terrorist med forbindelse til Danmark, der er blevet dræbt i Syrien.

Dræbte IS-krigere fra Danmark

Dræbte IS-krigere fra Danmark

Kenneth Sørensen (Abdul Malik), Slimane Abderrahmane, Shiraz Tariq (Abu Musa), Musharaf Sahid (Abu Khattab), Bakary Jammeh (Abu B Jamz), Ehsan Zarar, Samuel Yemane, Fatih Jahangir Khan, Ahmad Hallak, Lukas Dam (Abu Ismail), Abdul-Magid Fadel al-Ali (Abu Talha), Abshir Ibrahim Khayr, Mohammed Dirawi (“Abu Ibrahim Al Falastini”), Rawand Dilsher Taher (Abu Maryam al-Kurdistani) og Mohammed Basil El-Cheikh (Basil Hassan) (der forsøgte at slå Lars Hedegaard ihjel, red.) er døde i Syrien. (Kilde: Syrienblog)

ANNONSE

Victor Kristensen fra Aarhus sprængte sig selv i luften for Islamisk Stat ved en selvmordskation i Irak. (Kilde: TV 2)

Syrienblog skriver:

“Mellem 2012 og 2018 er mindst 150 personer rejst fra Danmark til Syrien for at deltage i væbnet konflikt. En tredjedel (50) er tilbage i Danmark. En fjerdedel (40) er dræbt. En femtedel (30) befinder sig stadig i konfliktzonen. De øvrige befinder sig i forskellige tredjelande. Kilder: PET og CTA (2018).

 

 

ANNONSE