Kopierede/fra hoften

TV2 Øst har en interessant historien, som de uvist af hvilken årsager ikke folder helt ud. Det er ikke bare historien om et tilfældigt opholdssted der i en årrække har brugt kommunale skattekroner på nødhjælp (‘et godt formål’), men en historie om et islamisk-ejet opholdssted (se evt. proff.dk), der kanaliserer midler til en radikal muslimsk organisation. Forleden bloggede jeg historien om Osman Sesay, der ifølge hans danske eks-kæreste tog til Syrien for at arbejde for Viomis, men pludselig en dag var død. Dræbt i et amerikansk droneangreb sammen med Islamisk Stat-lederen Rawand Dilsher Taher, hvis bror i øvrigt er højtplaceret i Viomis.

Med andre ord. Kommunale skattekroner er gået til Viomis, og hermed formentligt til jihadisters kamp for Islamisk Stat. Kommunal terrorstøtte, så at sige. En historie fra TV2 Øst – På kant med loven – omstridt opholdssted brugte kommunale kroner på nødhjælp.

“En anbringelse på det private opholdssted Take Care nær Maribo på Lolland kostede fra 75.000 kroner om måneden for den anbringende kommune. Stedet blev lukket i mandags af Socialtilsyn Øst…

Det viser sig, at det ikke var alle pengene, der gik til de anbragte børn og unge. I de seneste fire år har Take Care således doneret mellem 150.000 og 200.000 kroner årligt til nødhjælp.

Take Cares donationer er gået til nødhjælpsorganisationen Viomis Aid – Viomis står for Viden om Islam. Organisationen yder blandt andet nødhjælp i Syrien…”

Mere om Viomis hos Syrienblog (2016).

Viomis ledes af en række kendte islamistiske skikkelser, bl.a. islamisten Khalid Alsubeihi, terrorsigtede Ali Daghim og næstformand i VIOMIS Aid, Kocher Dilsher Taher. Hans bror Rawand Dilsher Taher rejste i 2014 til Syrien, hvor han tilsluttede sig Islamisk Stat (ISIL). I december 2015 blev han dræbt i Raqqah af en amerikansk drone. USA konkluderede efterfølgende, at Rawand, bror af næstformanden i VIOMIS Aid, var en ledende skikkelse i Islamisk Stat, der bl.a. deltog i planlægningen af terrorangrebene i Paris.

Også Samsam-folk, bl.a. Dowa Samsam og Ikhlas Samsam er aktive i VIOMIS. Familien Samsam er ISIL’s ubetinget største støttere i Danmark, hvor Ahmed Samsam var en af de første fra Danmark, der tilsluttede sig ISIL i Raqqah.”

ANNONSE