Kommentar

Der kom over 100.000 til USA over den sydlige grænse bare i februar. Tallet for marts ventes at blive meget højere. Og det er blot de, som bliver taget. Det virkelige tal er meget højere. Men det utrolige er at demokraterne og Biden-administrationen nægter at adressere at dette er en krise. I stedet har de indført total blackout af al information. Offentlig ansatte har forbud mod at udtale sig.

Tucker spiller klippene: Under valgkampen sagde Biden og Harris at alle havde ret til at komme til USA. De burde komme, sagde Biden. Nu er de her. I titusindtal og kapaciteten er allerede sprængt. Myndighederne må tage store messehaller i brug for at huse enslige mindreårige, først i Dallas og nu i San Diego. Mange af disse “enslige” er unge mænd, akkurat som i Europa. Der er også mange piger som kommer alene og disse udsættes for massive seksuelle overgreb. Der pågår en handel med unge piger. På den andre siden bliver migranterne indlogeret i hoteller og administrationen siger den har sat 90 millioner dollar af til at betale hotelregningerne.

Tucker bemærker at Biden inviterer alle verdens fattige til USA, et land som er midt i en pandemi og har en halv million hjemløse. Antallet af hjemløse er steget de senere år. Der bliver stadig flere. I Europa bruger venstreorienterede journalister dette som bevis på hvor vanstyret USA er. Men det er i de Demokratiske byer at problemerne findes: Seattle, Los Angeles, San Fransisco og New York.
Der findes ingen konsistens i Demokratenes argumentation. Medierne stiller dem ikke til ansvar. De kan sige akkurat hvad der vil. Under valgkampen sagde Biden og Harris at Trump holdt “babyer i bur” og “rev børnene fra mødrene”. Man brugte bevidst udtryk fra Holocaust. Nu bruger Biden de samme ord og de nægter pressen adgang.

ANNONSE

Når Biden og lederen for Department of Homeland Security, Alejandro Mayorkas, bliver spurgt om de snart skal besøge grænsen svarer de “ikke akkurat nu” og benægter at der er nogen krise. Kamala Harris lo spørgsmålet bort.

Medierne afkræver ikke Biden svar. I mens stiger migrationen til en tsunami.
Det er imidlertid ikke bare demokraterne som vil have migranter: Også Republikanerne fremmer love, som vil give migranter statsborgerskab. En af Kevin McCarthys favoritter, en vakker kvinde, har foreslået at Dreamers skal blive borgere. En ny landbrugslov vil give en million udlændinge statsborgerskab hvis de har arbejdet 180 dage i landbruget over en periode på 180 dage. Som Tucker bemærker: Statsborgerskabet devalueres.

Republikaneren Rick Scott fra Florida har selv foreslået en lov som vil give udlændinge statsborgerskab en masse.
Det handler om at importere fattige, uuddannede mennesker midt i en pandemi hvor folk har mistet job og firmaer. Det er som Biden følger opskriften på hvordan man skaber modsætninger.
Læg kritisk raceteori på toppen og du skaber et så polariseret samfund at risikoen for “eruptioner” stiger radikalt.

Når nogen mister selvkontrollen er Demokraterne og medierne der med en gang og lægger ofrene ved Trump og Republikanernes fødder.

Dette er et kynisk politisk spil hvor Demokraterne ikke tager hensyn til at de sætter samfundsfreden over styr.

Biden og Nancy Pelosi har sagt flere gange at de som kommer, er de virkelige amerikanere. De er mere amerikanske end de som er der.
Er det ikke det samme politikere i Vesteuropa siger til “sin” befolkning.
Tucker skjød innd: -De bad om fascisme og nu har de fået det.

ANNONSE