Kommentar

Et billede siger mere end tusind ord, og skal man opridse de sidste 40 års udlændingepolitik, så er der billeder som gør det bedre end selv den bedste skribent. Et smadret vindue på Grand Hotel i Kalundborg, sommeren 1985, illustrerer eksempelvis den spirende kulturkamp. Den trængte kvinde med rollatoren ved busstoppestedet i arbejderkvarteret Bolbro omk. 2015, personificerer på samme måde majoritets-Danmarks deroute.

Befolkningsudskiftningens næste trin er udfasningen, generationer som ydmyget mindretal. Et godt billede kan ses hos en Esbjerg-lokalavis, der i 2018 dækkede en Fortnite-konkurrence på Bakkeskolen, den lokale skole for Stengårdsgade-ghettoen. En skole der øvrigt blev corona-lukket tidligere på ugen.

På billedet ses 14-årige Taisir Al-Tai, der vandt solo-turneringen med hele ’13 kills’. Omkring ham ses 15 glade trosfælle. På tålt ophold yderst til højre ses en lyshåret dansker, der ikke rigtig kan se skærmen, og kigger man godt efter kan man yderst til venstre se en mørkhåret grønlænder. Man kalder det multikultur.

ANNONSE

Samme, i 2010 via Google Streetview

Stadionvej, Bolbro, Odense, udateret

Billedet af den gangbesværede ældre dame og en gruppe unge udlændinge ved bænken, diskuteres på Facebook. Rygterne gik, at scenen var fra Bolbro-kvarteret i Odense, og ganske rigtigt. Et stoppested lige bag Odense Boldsklubs hjemmebane, et klassisk dansk arbejderkvarter hvor selv Googles foto-vogne ikke kan undgå midaldrende mænd med guldøl. Om tyve år er det slut.

samme, 8. august 2015

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet