Kopierede/fra hoften

En pige på 14 år har mistet livet efter et knivangreb nær en skole i delstaten Baden-Württemberg Tyskland. En 13-årig pige er hårdt såret.

Danske medier (i det konkrete tilfælde B.T., men det kunne have været så mange andre) kan som sædvanlig intet oplyse om motiv eller gerningsmand.

Så er det godt, at vi har en hædersmand som borgerjournalisten Flemming Nielsen på Facebook, der kan gøre os alle klogere. Flemming Nielsen skriver:

“Hvornår stopper det?

Forleden kunne den tyske avis Bild berette om to piger på 13 og 14 år, der blev fuldstændigt umotiveret angrebet af en knivbevæbnet gerningsmand, da de var på vej til skole.

Den 14-årige pige blev dræbt på stedet. Den 13-årige blev livstruende såret og er stadig i yderst kritisk tilstand.

Der var på daværende tidspunkt ingen oplysninger om gerningsmanden, men det er der nu. Gerningsmanden er en 27-årig afrikansk asylansøger fra Eritrea.

Ugerningen fandt sted umiddelbart udenfor det asylcenter, hvor gerningsmanden boede, og det er ikke første gang, der er negativ opmærksomhed omkring dette asylcenter.

I oktober 2019 blev en kun 14-årig pige overfaldet og gruppevoldtaget af fire beboere fra det samme asylcenter.

Hvornår sætter Europas politikere en stopper for denne fuldstændigt vanvittige asylindvandring fra nogle af verdens mest……… lande.”

Kilde: Bild

(Øverste billede: En analogi over dansk presses reaktion på knivstikkeriet i Tyskland)

ANNONSE

Mest læst