Nyt

Onsdag blev Sverige rystet af et blodigt terrorangreb, hvor en afghaner stak syv tilfældige mennesker med en kniv. Et angreb, der varede i cirka 18 minutter. Dagen efter afviser Sveriges islamofile statsminister, at terrorangrebet kan kobles til den voldsomme masseindvandring fra muslimske lande.

Sverige har de senere år hentet adskillige tusinde muslimske indvandrere alene fra Den Islamiske Republik Afghanistan. Og statsministeren er frontkæmper, når det kommer til befolkningsudskiftningen. Statsminister Stefan Löfven er kendt for at benægte de problemer, som er tydelige for alle.

I 2019 nægter Löfven, at den omfattende kriminalitet fra indvandrerbander, der har ramt Sverige hårdt de senere år, skulle have noget med netop indvandringen at gøre.

I 2019 blev Sverige ramt af over 100 bombeangreb, og flere iagttagere sammenligner landet med en reel krigszone, som man kender det fra Mellemøsten og Afrika.

Svenskerne kan med rette være nervøse for deres virkelighedsfjerne statsleder, der omfavner den muslimske dominanskultur.

*

Mere om terrorangrebet i Vetlanda her

ANNONSE

Mest læst

Kina styrer USA

Ofrene er de nye helte