Kopierede/fra hoften

De forsøgte at få ram på Trump i fire år, men måtte bruge mobning og kulturstorm for at piske op en ustabil stemning. Republikanerne var passive, og endda militærledere svigtende. Planen var at skabe kaos. Covid gav et godt fundament. Washington er nu en besat by, og Bidens hold vil bruge sin magt til at ændre Amerika for evigt.

Det hele startede med, at George Floyd fik et knæ i nakken og døde. Venstre-Amerika gik amok. Retfærdighed! I retfærdighedens navn brændte man hele kvarteret ned, og optøjerne udviklede sig til plyndring.

De sagde, at det var imod politivold, men fortsatte derefter med at kræve, at politiets budgetter blev reduceret. Defund the police! Demokrater støttede dette. Black Lives Matter blev en megabevægelse, der tiltrak megadonorer. De sa de. var imod historiske overgreb og ønskede at fjerne symbolerne på disse overgreb og begyndte med statuer og navne på bygninger og gader.

ANNONSE

Snart omfattede den kulturelle ødelæggelse også nogle af USAs største helte. Biden gjorde kampen mod “systemisk racisme” til en hjørnesten. Biden har været i Washington i 47 år. Har han været tavs i alle disse år? Han siger nu, at kampen mod “systemisk racisme” vil gennemsyre alle ministerier.

Kampen mod Trump har været en kampagne, der har mobiliseret og forvandlet en stor del af venstrefløjen til en pøbel. Det fik øvelse og armslag i sommermånederne. Skaderne beløber sig til 2 milliarder dollars.

Den 6. januar fik anti-Trump-falanksen mulighed for at kalde Trumps tilhængere en pøbel. Der var omkring 400 inde i kongressen, af mellem 250.000 og 400.000 udenfor. Men disse har en anden status end for eksempel Obamas tilhængere. De fortjener ikke respekt. De er hvide nationalister og ekstremister. Derfor blev 27.000 soldater udsendt inden indvielsen af ​​Biden og et to meter højt hegn med barberblade sat op. Styrken er reduceret til 7.000 soldater. Selv indsættelsen til marts anslås at koste 450 millioner dollars. Men det siges, at det vil forblive indtil september.

Hvad er pointen? Hvilken besked vil Biden og hans team sende? De siger: Vi har magten, og vi gør, hvad vi vil.

ANNONSE