Kommentar

Trump med en Bibel i hånden udenfor St. Josephs kirke mandag 1. juni. Venstrefløjen blev rasende over at Lafayette-parken blev ryddet. Den tog sig mindre af at Antifa havde brændt dele af kirken ned.

 

Tucker Carlson leverede en intro i nat som der vil gå frasagn om. Han er “på” og i situationen: Dette er ikke en protest som bare er lidt flosset i kanten. Det er en frisættelse af kræfter som ønsker at ødelægge Amerika, og selv Republikanske ledere deltager i selvpineriet, som gør det mulig.

Lad der ikke være nogen tvivl: Amerika befinder sig i en meget farlig situation. De samme kræfter, som i fire år har forsøgt at fremstille Trump som henholdsvis racist, russisk agent og utilregnelig, udnytter en mands død til at ødelægge det Amerika vi kender.

ANNONSE

Deres kamp gælder både Trump og det Amerika han symboliserer: Kampen går fra top til bund i samfundet. For kort tid siden bestemte Højesteret at kirker ikke havde ret til at trodse karantænereglerne. Men Walmart må holde åben. Det var en afgørelse på tværs af den amerikanske forfatning og provokerede mange. Selveste højesteretspræsidenten Roberts var tungen på vægtskålen.

Konservative amerikanere opfatter faresignaler, hvor andre ser fremskridt. Dette er ikke bare et angreb på Amerika, men på Vesten og den vestlige civilisation. De samme, som snakker højest om racisme og lighed, retfærdiggør alle metoder for at fremme deres i bund og grund racistiske budskab.

Anti-racismen er blevet et evangelium til at ødelægge vestlig kristen kultur.

Ingen ser det klarere end Tucker: Han åbner med at fortælle om lokalbutikken på strøget, der hvor han bor i Washington: Det er et samlingspunkt for hele strøget. Tucker bor i gåafstand derfra. Natten til mandag fik butikken besøg af vandalerne. De raserede alt. Om morgenen sad det koreanske par, som har bygget butikken op, på fortovet, sønderknust.

Dette er hvad “protesterne” har udviklet sig til: Anarki -og nogen ønsker at det skal fortsætte.

En Demokratisk politiker i Florida som endda er tidligere politichef, Val Demings, siger at præsidenten går rundt med en benzindunk og pøser benzin på flammerne. Hendes aktier som mulig vicepræsidentkandidat for Biden er stigende.

Dette er et billede vi genkender fra NRKs, BBCs og alle andre mediers dækning: Trump er pyromanen.

Samtidig skælder de ham ud for passivitet, eller de blæser alt han siger op som provokerende.

Alle bøjer sig for det anti-racistiske evangelium. Tucker tager flere kendte Republikanere og selv folk i Trumps egen kreds under behandling. Som Nikki Haley, der siger at alle amerikanere må føle George Floyds død som et personligt tab.

Hvad er dette for et føleri, spørger Tucker og minder om hvad Haley sagde i valgkampen i 2016, da hun sammenlignede Trump med Dylan Roof som gik ind i en kirke i Syd-Carolina og dræbte ni mennesker midt i en gudstjeneste i 2015. Det siger noget om Trumps professionalitet at han så bort fra dette og gjorde hende til FN-ambassadør.

Breivik bruges på samme måde og det er vigtigt at forstå hvordan disse drabsmænd bruges af bestemte politikere og medier som politiske våben. De samme kræfter vil aldrig finde på at bruge muslimske terrorister på samme måde mod den eftergivenhed de selv viser overfor radikal islam.

Sådan vil patriotiske kræfter langsomt blive sat i en klemme og i stå. Du har ikke lov til at kritisere de kræfter som ønsker at ødelægge dig og dit.

Pisken, som venstresiden svinger, får selv en vicepræsident Mike Pence til at bøje hovedet, siger Tucker. Han snakkede også om den systematiske racisme i Amerika. -Hold op, dette er selvpineri som pøser vand på voldsmændenes mølle.

Han udpeger også Jared Kushner som en, der har haft dårlig indflydelse på Trump. Kushner har overtalt Trump til at benåde fanger i hobetal i håb om at det vil give stemmer.

Ingen andre end Tucker tør angribe Trumps nærmeste medarbejdere på den måde.

Men det er fordi Tucker kerer sig ærligt om Amerika.

ANNONSE