Dag: 2. februar 2021

Jeg fik også hurtigt en overdosis multikultur, da jeg boede i Trillegården i starten af 00’erne. Det er ‘ikke ok, at at de slår andre ned på den måde’, fortæller den 29-årige Danny Jensen til Århus Stiftstidende, men hvis ikke en vejmand fra Horsens kan mobilisere mere vrede, så forbliver danskerne nemme ofre for tilvandrede (læs: muslimer). En historie fra Stiften.dk – Vejmand overfaldet, da han saltede i Trillegården: – Jeg er dybt rystet.

Les Mer...

Ved de Olympiske Lege i Kina tilbage i 2008, klagede den danske landsholdsmålmand Kasper Hvidt til medierne, over at Danmark som en konsekvens af Muhammedtegningerne, nu var i kategori med ‘ekstreme’ lande såsom Israel og USA. Her lidt fra et interview med Henrik Møllgaard, der søndag vandt VM i håndbold for Danmark. Han har tidligere spillet for Doha-klubben Lekhwiya i Qatar: ‘Qatar kan ikke bringe mit pis i kog’ (EB).

Les Mer...

Anders Leonard Zorn (1860-1920) Etsning, 10 x 15,1 cm, privateie. Anders Zorn er best kjent for sine oljemalerier og akvareller, men han var også sannsynligvis etsningens største virtuos etter Rembrandt. Etsning er i utgangspunktet en dyptrykk-teknikk der man først dekker en metallplate med et syrefast materiale, ig deretter riper inn et bilde i det syrefaste […]

Les Mer...

Når kunderne får leveret fødevarer fra internetfirmaet Nemlig.com, risikerer de, at den tyrkiske indvandrer Bünyamin Şevik ringer på.

Bünyamin Şevik håber, at Rasmus Paludan fra Stram Kurs bliver forgiftet, så han får en lærestreg. Ordene falder kort tid efter, at Rasmus Paludan og hans livvagter må isoleres, da Rasmus Paludan modtager en anonym pakke, som myndighederne frygter indeholder giftige stoffer.

Les Mer...

Som kjent var Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) frimurer, og dette verket er skrevet til begravelsen av to av hans ordensbrødre. Mahler Chamber Orchestra, under ledelse av Daniel Harding, spiller i et opptak fra 2013.

Les Mer...

GameStop er måske det bedste navn for den demaskering af Wall Streets insider praksis og dens sammenhæng med amerikansk politik. Det er et episk slag mellem unge internetbrugere, der muligvis motiveret af nostalgiske følelser for videospil butikskæden GameStop, crowdsourcede og gik op imod en samling storinvestorer, der spillede på Gamestops snarlige fallit, ved at tvinge aktieprisen i bund. Outsiderne, der gør oprør mod insiderne!

Les Mer...