Dag: 25. januar 2021

Foto: rubb På Ruskåsen, beliggende på 700 m.o.h i Løten kommune, har det falt mye snø den siste uka. Hytteturer over kommunegrenser er ikke ønskelig, det regnes som unødvendig i disse forbudstider. Sett i lys av snømengdene kan det det være nødvendig å måke snø fra enkelte hyttetak.

Les Mer...

Lige nu hagler kritikken ned over Enhedslisten, fordi partiets borgmester har deltaget i en afbrænding af en Lars Løkke-dukke.

Det viser sig desuden, at teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune – Ninna Hedeager Olsen – også har været med til at brænde Pia Kjærsgaard af.

På private fotos kan man se Ninna Hedeager Olsens far antænde Lars Løkke-dukken med en kraftig ukrudtsbrænder. Borgmesterens mor ser med, mens hun sidder smilende i en stol.

Les Mer...

Les Contes d’Hoffmann (Hoffmanns eventyr) er titelen på Jacques Offenbachs (1819-1880) eneste opera – som han dessverre ikke rakk å fullføre. På grunnlag av Offenbachs manuskripter ble det satt sammen en versjon som lot seg oppføre – men det er fortsatt en del usikkerhet om aktenes rekkefølge. Librettoen er løselig basert på tre av E.T.A. […]

Les Mer...

Selvom fængslerne er fyldt med kriminelle fra islamiske lande, de fleste overfaldsvoldtæger begås af ikke-vestlige migranter, og muslimer står bag store mængder voldskriminalitet mod danskerne, så konkluderer muslimske migranter, at de er udsat for en hetz.

Der er utallige eksempler på, at hundredevis af muslimer forsamler sig for at tage afsked med skydegale bandemedlemmer, hjemmerøvere samt sågar en terrorist fra Islamisk Stat.

Les Mer...