Nyt

 

Lige nu hagler kritikken ned over Enhedslisten, fordi partiets borgmester har deltaget i en afbrænding af en Lars Løkke-dukke.

Det viser sig desuden, at teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune – Ninna Hedeager Olsen – også har været med til at brænde Pia Kjærsgaard af.

På private fotos kan man se Ninna Hedeager Olsens far antænde Lars Løkke-dukken med en kraftig ukrudtsbrænder. Borgmesterens mor ser med, mens hun sidder smilende i en stol.

Ninna Hedeager Olsen indrømmer i et Facebookopslag, at hun og hendes nærmeste familie ikke kun har sat ild til Danmarks forhenværende statsminister. Også Dansk Folkepartis stifter, Pia Kjærsgaard, er gået op i flammer. Ildspåsættelsen af folketingets tidligere formand er foregået ved et arrangement i forældrenes hjem i Hammerum, der ligger ved Herning.

Enhedslistens borgmester har ikke sat årstal på afbrændingen af Pia Kjærsgaard. Ninna Hedeager Olsen fortæller, at børn af familiens venner plejer at overvære de politiske afbrændinger, der løber af stablen hver sommer.

Der er tale om politisk indoktrinering af værste skuffe – rettet direkte mod børn.

Det er dybt beskæmmende, at en toppolitiker hos Enhedslisten brænder dukker af, der forestiller hendes politiske modstandere, og lader børn overvære det.

*

Mere om Ninna Hedeager Olsens afbrændinger af politiske modstandere her

ANNONSE