Kopierede/fra hoften

En 33-årig mand med arabisk baggrund dræbte lørdag et forældrepar og efterlod to børn i livsfare, da den fartgale indvandrer torpederede en familiebil.

Politiet mener, at den 33-årige kørte om kap med en 24-årig indvandrer på en forlængelse af Hillerødmotorvejen i Nordsjælland. De to indvandrere kørte i hver sin BMW i forbindelse med vanvidskørslen.

Forældreparret er døde. Parrets børn på 10 og 14 år er lagt i respirator med bækkenbrud og lårbensbrud.

Forældrenes speedometer var låst på 60 km/t. Speedometret i den 33-åriges hvide BMW stod på 190 km/t, da dødsulykken indtraf.

Nu viser det sig, at den 33-åriges dødskørsel trækker tråde til islamistbevægelsen Hizb ut-Tahrir.

Få timer efter dødsulykken – der finder sted 6. juli 2024 klokken cirka 6.13 – lægger et centralt medlem af Hizb ut-Tahrir et mindeopslag på Facebook.

Et af budskaberne i Facebookopslaget er en islamisk bøn om, at Allah må tilgive den 33-årige dødsbilist, der få timer forinden har gjort to skolebørn forældreløse.

Islamisten bag Facebookopslaget fortæller, at den 33-årige dødsbilist er hans grandfætter.

Ophavsmanden til det islamiske mindeopslag på Facebook har i årevis været et fremtrædende medlem af Hizb ut-Tahrir.

Den arabiske islamist var en af de centrale figurer, da flere Hizb ut-Tahrir-medlemmer overtog kontrollen med en dansk fodboldklub i midten af 2010’erne. Hizb ut-Tahrir fik efterfølgende islamiseret fodboldklubben, og øl og røde pølser blev forbudt.

I dag bliver den pågældende islamist præsenteret som medlem af Hizb ut-Tahrirs “mediekontor”.

Flere fremtrædende medlemmer af Hizb ut-Tahrir sender islamiske bønner og Facbookhilsner til den 33-årige dødsbilist, der har dræbt et forældrepar.

Mindst et af Hizb ut-Tahrir-medlemmerne er fængselsdømt for at ville udslette staten Israel, hvor der bor over syv millioner jøder.

Der er tale om en 35-årig marokkaner, der er uddannet læge i Danmark.

Derudover er der tale om et medlem af Hizb ut-Tahrir, der ofte repræsenterer islamistbevægelsen i foredrag og interviews på de sociale medier.

“Må Allah tilgive ham (den 33-årige dødsbilist, red.),” skriver Hizb ut-Tahrir-medlemmet på Facebook.

Den islamiske hilsen bliver lagt op cirka 12 timer efter, at de to forældre omkommer i Nordsjælland.

Der er også en dansk konvertit, der er medlem af Hizb ut-Tahrir, der sender hilsner til den 33-årig dødsbilist .

Det danske konvertitmedlem af Hizb ut-Tahrir har tidligere medvirket i et islamisk radioprogram på det statsfinansierede medie 24syv.

24syv skjulte, at den danske konvertit er et aktivt medlem af Hizb ut-Tahrir, og 24syv præsenterede i stedet islamisten som “far til to” og “aktiv i det muslimske civilsamfund”.

Hizb ut-Tahrir har et erklæret mål om at omdanne Danmark til en islamisk stat. Organisationen ønsker blandt andet, at utro kvinder skal stenes ihjel.

Derudover er Hizb ut-Tahrir modstander af demokratiske valg samt homoseksuelles ret til at gifte sig.

Det tidligere folketingsmedlem for Alternativet og Frie Grønne, Sikandar Siddique, har indrømmet, at han har en fortid som mødedeltager hos Hizb ut-Tahrir.

Sikandar Siddique stod frem i medierne og fortalte, at “jeg på et tidspunkt har været tilhører ved en åben konference i Nørrebrohallen arrangeret af Hizb ut-Tahrir”. Indrømmelsen kunne læses i Berlingske Tidende i 2005.

ANNONSE

Hizb ut-Tahrirs mødedeltager, Sikandar Siddique, har også en fortid som folkevalgt for regeringspartiet Socialdemokraterne. Den pakistanske politiker blev valgt til Københavns Borgerrepræsentation i 2005, hvor Socialdemokratiet sad på overborgmesterposten.

“Der var absolut ingenting i hovedet på ham – som i tallet 0, zero, nada, nothing,” udtalte Venstrepolitikeren Leslie Arentoft om Sikandar Siddique. Leslie Arentoft var på daværende tidspunkt medlem af Københavns Borgerrepræsentation.

Venstres lokalpolitiker beskrev også Frie Grønnes nuværende partileder, Sikandar Siddique, som “den mest politisk hjernedøde person”.

To børn på 10 og 14 år har mistet deres forældre, og de er indlagt med livsfarlige kvæstelser. En respirator trækker vejret for de bevidstløse børn.

Den voldsomme dødsulykke, der er afledt af, at den mellemøstlige dominanskultur er sluppet fri på det danske vejnet, har ødelagt en familie og lagt to børns fremtid i ruiner.

Islamister fra Hizb ut-Tahrir sender hilsner og islamiske bønner til den 33-årige dødsbilist.

Ingen af islamisterne sender tanker eller omsorg til de kvæstede børn og dræbte forældre!

Den 33-årige dødsbilist kom fra Libanon. Han var bosat i den nordsjællandske kommune, Hillerød.

*

En dansk dommer har nedlagt et identifikations- og navneforbud i forældredrabssagen. Derfor er både den 33-årige dødsbilist og medlemmerne af Hizb ut-Tahrir anonymiseret.

Adskillige muslimske indvandrere har afsløret identiteten på den 33-årig dødsbilist på de sociale medier. Alt tyder på, at det danske politi ikke vil retsforfølge indvandrerne, fra blandt andet Hizb ut-Tahrir, selvom de overtræder identifikations- og navneforbuddet i sagen.

 

ANNONSE