Nyt

Denne ejendom ligger i et eksklusivt rigmands- og ambassadekvarter i København. Dette sociale boligbyggeri kan snart blive kendt som ‘dødens hus’, for en seriemorder fra Østafrika kan have været på spil. Beboerne i huset er forståeligt nok skræmte og utrygge.

En afrikaner har ifølge politiet været på spil i mindst fire uger og har tiltvunget sig adgang til flere lejligheder i flere opgange i boligblokken, og afrikaneren er sigtet for i mindst et tilfælde at have dræbt en beboer med koldt blod.

Politiet mener nu, at indvandreren har tre drab på sin sorte samvittighed – to er kvalt med de bare næver – men der kan være flere mord på listen. I skrivende stund efterforsker Københavns Politi yderligere to mistænkelige dødsfald i dette hus.

ANNONSE

Det værste er, at seriemorderen kunne have været på spil endnu, hvis ikke en datter til et af ofrene havde tændt alle advarselslamper. Politiet anede simpelthen ikke, at ældre mennesker på stribe var døde på fredelige Østerbro i København.

Politiet overså mord på stribe

Torsdag 7. marts 2019 får en 81-årig kvinde pludselig uventet besøg af en afrikansk mand. Han har stjålet hendes nøgle og står pludselig i hendes treværelses lejlighed.

Udlændingen har boet i Danmark i mange år, og han er kommet den lange vej fra Østafrika for at slå sig ned. På et tidspunkt har de danske politikere ønsket at give ham et dansk pas og statsborgerskab.

Den høje og veltrænede afrikaner går til angreb på den 81-årige kvinde, der er alene hjemme med sin lille hvide hund. Indvandreren kvæler hende, og hun ånder ud i den lejlighed, hvor hun har boet alene i knap 30 år. Kvinden er fysisk svag og er dårligt gående, så afrikanerne har let ved at begå mord.

Dagen efter opdager naboer og pårørende, at den 81-årige ikke tager telefonen. De tilkalder Københavns Politi, der finder kvinden og undersøger hende. Men de finder overraskende nok intet mistænkeligt, og politiet overser, at kvinden er kvalt af en afrikaner.

Det skal senere vise sig, at det ikke er første gang, at politiet handler sådan.

Politiet erklærer, at kvinden er død på en ‘naturlig’ måde, og de sørgende pårørende bliver overladt til ambulance og lægepersonalet. Afrikaneren er ved at slippe nok engang.

Berømt datter afslører afrikansk morder

Modsat Københavns Politi så fornemmer datteren til den døde pensionist, at noget er helt galt. Datteren er en kendt tv-stjerne og en person, der er kendt fra medierne og offentligheden. Men navneforbud i sagen medfører, at navnet på datteren ikke kan nævnes her.

Den kendte datter begynder reelt sin egen lille efterforskning af omstændighederne ved moderens død i den 84 kvadratmeter store lejlighed på første sal.

På et tidspunkt i sin ihærdige søgen tjekker datteren moderens Dankort og Mastercard, og hun opdager, at en person de foregående dage har brugt moderens kreditkort. Hun har nu et gennembrud i sin efterforskning og kontakter Københavns Politi lørdag 9. marts.

Det er nu to dage efter, at hendes mor er blevet kvalt af en afrikansk mand.

Politiet er enig i, at det hele nu er meget mistænkeligt, og politiet prøver at finde den mand, der bruger de to kreditkort. De anholder den østafrikanske mand lørdag aften i en lejlighed, som han har lejet på nettet.

Politiet vælger nu at undersøge kendis-datterens afdøde mor noget mere grundigt og finder pludselig ud af, at hun er blevet kvalt.

Hvis ikke det havde været for en stædig og undersøgende datter, så havde afrikaneren med det danske pas ikke været bag tremmer i dag. Han er varetægtsfængslet indtil begyndelsen af april.

Den ulykkelige datter, der er kendt fra medierne, skriver sådan her på Facebook:

“Mit hjerte er ved at briste, og jeg har slet ikke ord for mine følelser eller min sorg. Jeg er dybt ulykkelig, og det gør ondt i hver en celle af min krop at tænke på, hvad du har gennemlevet af angst, indtil du udåndede.”

Her undersøger politiets teknikere den opgang, hvor den 81-årige kvinde blev fundet dræbt fredag 8. marts.

Afrikaneren dræber over flere uger

Danskerne vågner nu op til historierne om den afrikanske mands rovmord og hjemmerøveri hos en ældre kvinde i et af Københavns mest rige og eftertragtede kvarterer. Vi er i kvarteret omkring ‘Strandvejen’ og det fashionable Hellerup – der, hvor landets rigeste mennesker bor.

Sagen er mørkelagt af en dansk dommer

Men selvom offentligheden intet må vide om sagen, så begynder rygterne i rigmandskvarteret. Beboerne, familie og pårørende i området omkring Vangehusvej begynder at ane uråd.

Flere mennesker er døde i det seneste stykke tid. Politiet får flere opkald fra utrygge familiemedlemmer, der har oplevet præcis det samme.

Deres mor eller far er død i en bolig på Vangehusvej, hvorefter politiet ankommer og konstaterer, at intet er galt. Politiet får hurtig mistanke til sager om nu seks mennesker totalt, og politiet er nu tvunget til at begynde en efterforskning meget hurtigt. Der kan være tale om seriemord.

Flere mord i ejendommen

En 83-årig kvinde er død 7. februar 2019 – en torsdag ligesom det seneste drab. Politiet har også her erklæret, at offerets død er ‘naturlig’, og derfor har familien afholdt en bisættelse. Kvinden er efterfølgende blevet kremeret, og derfor kan politiet ikke afgøre, hvad kvinden er død af.

Men efterforskning afslører, at den afrikanske mand meget vel også kan have været på spil her. Sporene peger igen blandt andet mod kreditkort og røveri.

Lørdag 2. marts 2019 får en 80-årig mand besøg af afrikaneren i sin lejlighed på Vangehusvej. Her gentager historien sig, offeret bliver kvalt af den udenlandske mand, og seriemorderen forsvinder.

Der er kun fem dage til, at han gentager sin drabelige gerning i samme boligkompleks.

Også i sagen med det 80-årige offer afgør Københavns Politi i første omgang, at der er tale om en ‘naturlig død’.

“I første omgang tjekker vi ikke sådan nogle oplysninger igennem ved alle døde. Det er typisk noget, de pårørende opdager,” udtaler chefen Brian Belling fra Københavns Politi. Hans afdeling står for ‘personfarlig kriminalitet’ i hovedstaden.

Kan have flere mord på samvittigheden 

Politiet har offentligt fortalt, at de i øjeblikket har undersøgt i alt seks døde mennesker i ejendommen. Personerne er døde indenfor en overskuelig periode, og uden politiet i første omgang har fundet anledning til at hæve øjenbrynene. I dag ved vi, at mindst to personer er kvalt og dræbt i mindst to forskellige opgange i boligområdet.

Resultat er, at politiet nu mener, at den østafrikanske mand har dræbt tre af beboerne i ejendommen, der ligger tæt på blandt andet den indiske ambassade.

Men i disse timer undersøger Københavns Politi yderligere to dødsfald. Men endnu har politiet ikke sigtet afrikaneren for de hændelser.

En sidste person er død en naturlig død efter længere tids sygdom. Så den person kan ikke være offer for afrikanerens morderiske lyster.

Beboerne er både kriminelle indvandrere og ældre mennesker

Politiet mener lige nu, at den afrikanske seriemorder – som minimum – har været på spil fra begyndelsen af februar indtil starten af marts i år. I fire uger har han dræbt i ejendommen på Vangehusvej i København.

Boligkomplekset er drevet og ejet som socialt boligbyggeri med lejeligheder, der er meget eftertragtede, fordi de ligger i det eftertragtede rigmandskvarter på ‘Strandvejen’.

Folk er derfor normalt skrevet op i årtier for at få en lejlighed.

Men noget tyder på, at boligselskabet i de seneste år har ladet mere ‘dunkle typer’ flytte ind i det ellers meget rolige kvarter.

Kriminelle mellemøstlige beboere

Bloggen er i mindst et tilfælde vidende om, at et familiemedlem fra en af Københavns mest kriminelle mellemøstlige familier har fået en lejlighed i ejendommen. Meget tyder på, at vedkommende har sprunget boligkøen over.

Familien har blandt andet skuddrama, grov vold, narko, afpresning og trusler på sit synderegister. En af beboerne er kommet ud af fængslet midt i 2017 og er tidligere banderelateret. Det er derfor usandsynligt, at den kriminelle familie, med rødder i Libanon og Irak, har været skrevet op i årtier til den eftertragtede lejebolig.

Det vides dog ikke om, denne familie har kendskab til den afrikanske mand, der er sigtet for seriemord. Men vi ved, at den kriminelle familie er underbo til den 81-årige kvinde, der blev dræbt torsdag 7. marts.

Det sociale boligbyggeri drives af boligforeningen Bo-Vita, der før var kendt som ‘Lejerbo’. Bo-Vita er kendt for at have ejendomme i flere ghettoområder med et højt antal indvandrerbeboere og medfølgende kriminalitet og sociale ydelser. Et af de mest kendte eksempler er boligkomplekset Mjølnerparken på Nørrebro, hvor omkring halvdelen af beboerne er uden arbejde og uddannelse.

Her ses den skrivelse som boligselskabet Bo-Vita har sat op i området, da boligselskabet afholder et møde for de opskræmte beboere

De kriminelle kom til ‘Strandvejen’ 

Noget tyder på, at boligselskabet Bo-Vita og Københavns Kommune kan have flyttet rundt på beboerne mellem deres ejendomme.

Man har muligvis flyttet mellemøstens ‘kultur og værdier’ til et ellers fredeligt område i København. Dette er måske en forsmag på Lars Løkkes ‘ghettoplan’, hvor kriminelle og almindelige ghettobeboere skal flyttes til andre boligområder.

I dag ved vi, at to mennesker er dræbt ved kvælning. En afrikaner er sigtet for tre mord i samme ejendom, og to andre dødsfald bliver efterforsket som mistænkelige.

En sag som Københavns Politi finder ‘usædvanlig’.

(Oplysningerne i sagen vedrørende de døde ændrer sig løbende. Posteringen er skrevet på baggrund af de tilgængelige oplysninger i skrivende stund.)

(Tilsendt postering)

Se også
Facebook censurerer sammenstilling af skudoffer i moske og Islamisk Stat-terrorister

Dommer frikender indvandrer: Skød mod uskyldige mennesker i blodrus

ANNONSE