Dag: 21. december 2020

Der er ingen der problematiserer den fortløbende, nærmest rutinemæssige vold rettet mod danskere. Uden at grave fandt jeg lynhurtigt fire ofre, og 7-9 AEH-gerningsmænd,

Les Mer...

Litografi etter forelegg av Adolph Tidemand (1814-1876) publisert (1848 og senere utgaver) i plansjeverket Norge fremstillet i Tegninger, med tekst av P. Chr. Asbjørnsen, og utgitt av Chr. Tønsberg i Christiania. Skikken med å sette ut et kornbånd til småfuglene i julen er fortsatt levende her i landet – men det bør kanskje nevnes at […]

Les Mer...

Seneste udgave af Eurowoman har et længere interview med forfatter Amalie Langballe, der lod sig sterilisere som 22-årig, og blandt andet på grund af klimaforandringer ikke ønsker at få børn.

Les Mer...

The Austrian Constitutional Court has ruled that Austria’s ban on the wearing of headscarves in public schools violates the freedom of religion and the freedom of expression and therefore is unconstitutional.

Les Mer...

Her er tale om globalisering for fuld udblæsning, det enkelte menneske er intet, systemet er alt, den enkelte nation er intet, ja den står snarere i vejen for den globale udvikling, fælles valuta, fælles handel- og socialpolitik, hvor vi i dag konstaterer, at færre og færre af landenes love har gyldighed på nationalt plan.

Les Mer...