Dag: 21. november 2020

Piero della Francesca (c.1416–1492) Freske i Katedralen i Arezzo, 190 x 105 cm. Den hellige Maria Magdalena er nevnt i alle de fire kanoniske evangelier – og dessuten i noen apokryfer av senere dato. De kanoniske evangelier gir nesten ingen biografiske data , men tradisjonen har identifisert henne med synoptikernes kvinne med salvekrukken, med Maria […]

Les Mer...

Den øverste chef for Det Kongelige Danske Kunstakademi, Kirsten Langkilde, udtaler sig for første gang om det tyveri og hærværk, som hendes chefkollega, Katrine Dirckinck-Holmfeld, har begået. Det sker i en artikel i Berlingske. 

Les Mer...

Det gør ondt at erkende at danske medier ikke bare lyver stykkevis og delt, men systematisk. Det har de gjort helt siden Donald Trump dukkede op på scenen. Hvad er det som er så farligt? Hvad er det som gør at danske medier sætter hele sin troværdighed på spil pga. den politiske kamp i USA?

Les Mer...

Tres muslimer lagde sig på Kommandörgatan på Östermalm i Stockholm fredag, hvor den franske ambassade er placeret, i protest mod præsident Emmanuel Macron, der forsvarede ytringsfriheden i forhold til islam.

Les Mer...