Dag: 19. november 2020

Rudy Giuliani, Sidney Powell og Jenna Ellis afholdt en pressekonference torsdag aften, hvor de præsenterede omfanget af valgsvindel i USA. Det har været massivt og skal have været centralt kontrolleret. Stemmerne blev talt i Frankfurt af et firma, der ejes af de venezuelanske venner Hugo Chavez og Maduro. Det var et valgskred for Trump, og bagmændene var i panik. De afslørede sig således.

Les Mer...

Richard Bergh (1858–1919) Olje på lerret, 145 x 200 cm, Malmö Konstmuseum. Svensk titel: Avslutad seans Det er ikke helt sikkert, men kan heller ikke utelukkes at den avbildede fiolinist er et selvportrett. Svensk musikk for fiolin og orkester – Wilhelm Stenhammars sentimentala romans op. 28 nr 1 i A-dur (1910) Tobias Ringborg er solist […]

Les Mer...

Københavns Politi reklamerer nu for mindre politiopgaver, der har et positivt udfald. 

Københavns Politi har fanget en cykeltyv og fortæller stolt om aktionen på de sociale medier. 

Det er almindeligt kendt, at ordensmagten i høj grad nedprioriterer for eksempel indbrud og cykeltyverier, der rammer danskerne. Kriminalitetsformer, der er steget i takt med indførslen af de åbne grænser mod Tyskland og Sverige. 

Les Mer...

Flere iagttagere mener, at Kunstakademiets institutleder, Katrine Dirckinck-Holmfeld, opførte sig forkælet og umodent, da hun stjal og ødelagde en uerstattelig buste af Kong Frederik den 5.

 Den kvindelige videokunstner stampede billedlig talt i jorden, da hun ville understrege sine venstreradikale holdninger til racisme og fortidens danske slavehandel. 

Katrine Remmen Dirckinck-Holmfeld lever et priviligeret privatliv, hvor den 39-årige hærværkskunstner bliver forkælet af sine forældre. 

Les Mer...

Facebook er igen begyndt at kredse om mine opslag, hvis udbredelse de tydeligvis prøver at begrænse. En ven meddeler, at han ikke længere kan se min profil. Næste trin bliver formentlig udelukkelse for bestandigt.

Les Mer...

Jeg har bemærket, at når jeg skriver noget om det amerikanske valg, er Facebook begyndt at forsyne mine opslag med en karakterbog. Der er, skriver Facebooks eksaminator, tale om falske eller delvis falske påstande. Det er naturligvis irriterende, da Facebook udgiver sig for at være en neutral platform og ikke et medie underlagt normale redaktionelle normer.

Les Mer...