Kopierede/fra hoften

 

Flere iagttagere mener, at Kunstakademiets institutleder, Katrine Dirckinck-Holmfeld, opførte sig forkælet og umodent, da hun stjal og ødelagde en uerstattelig buste af Kong Frederik den 5.

 Den kvindelige videokunstner stampede billedlig talt i jorden, da hun ville understrege sine venstreradikale holdninger til racisme og fortidens danske slavehandel.
Katrine Remmen Dirckinck-Holmfeld lever et priviligeret privatliv, hvor den 39-årige hærværkskunstner bliver forkælet af sine forældre.
Katrine Dirckinck-Holmfeld bor i en overdådig luksuslejlighed i et rigmandskvarter. Lejligheden er ejet af hendes mor Lone Dirckinck-Holmfeld.
Den venstreorienterede universitetsunderviser, Lone Dirckinck-Holmfeld, står delvis som ejer af den lejlighed, som Katrine Dirckinck-Holmfeld og hendes arabiske ægtemand Abbas S. Mroueh bor i.
Der er tale om et vaskeægte forældrekøb, når Katrine Dirckinck-Holmfeld og libaneseren Abbas Mroueh boltrer sig på lejlighedens 115 kvadratmeter. Lejligheden ligger i rigmandskommunen Frederiksberg i hovedstadsområdet.
Lejligheden blev senest solgt for 5.345.000 kroner i vinteren 2018.
Liebhaverlejligheden ligger kun få meter fra det rekreative område ved søerne i København. Her kan det dansk-arabiske par nyde gåture, dyreliv og billedskønne solnedgange.
Katrine Dirckinck-Holmfelds forældre ejer desuden en endnu mere luksuriøs lejlighed, der ligger få hundrede meter fra datterens bopæl.
Der er tale om en seksværelses lejlighed på hele 177 kvadratmeter, hvor man kan nyde udsigten over søerne, fuglelivet og Tycho Brahe Planetariet i København. Ejendommen betegnes som en arkitektonisk perle, der er opført i 1929.
Denne lejlighed blev købt for over syv millioner kroner i vinteren 2017.
Katrine Dirckinck-Holmfelds libanesiske ægtemand, Abbas Mroueh, har registreret sin telefon på denne adresse. Det dansk-arabiske ægtepar lever angiveligt et overklasseliv med adgang til flere boliger i et af de rigeste boligområder i landet.
Den omsorgsfulde mor, Lone Dirckinck-Holmfeld, arbejder på Aalborg Universitets afdeling i København. Hun er kendt for sine yderliggående politiske holdninger, og hun omfavner masseindvandring og Mellemøstens kultur.
Det kan skyldes, at datteren møder sin arabiske ægtemand, og faren til sin søn Baher, under et studieophold i Mellemøsten i midten af 2000’erne.
Man sætter værdsætter i høj grad migranter og islamisk kultur i den nordjyske del af Dirckinck-Holmfeld-klanen.
I 2009 går Lone Dirckinck-Holmfeld sammen med adskillige venstreorienterede personer, som eksempelvis forfatteren Carsten Jensen, Alternativets Henrik Marstal samt SF-vælgeren Sebastian Dorset, og erklærer sig parat til at bryde loven.
Lone Dirckinck-Holmfeld vil tilsidesætte dansk lovgivning. Hun har til hensigt at skjule afviste migranter, der er gået under jorden for at undgå tvangshjemsendelse.
Lone Dirckinck-Holmfeld samarbejder direkte med organisationen Kirkeasyl (der delvist er kontrolleret af Enhedslisten, red.). Den politiske aktivistgruppe vil hjælpe illegale irakere, der har taget ophold i en københavnsk Kirke.
I dag er mange folkekirkepræster kendt som venstreorienterede, der sympatiserer med den yderste venstrefløj og islam. Det var også tilfældet i 2009.
En af de afviste irakiske mænd, som Lone Dirckinck-Holmfeld er klar til at skjule, er den pædofile Mustafa Ahmed, der året før var blevet idømt en fængselsstraf for seksuelle overgreb på en mindreårig.
Lone Dirckinck-Holmfelds kamp for den pædofile araber gav delvist pote. To år efter flygtningeaktionen blev Lone Dirckinck-Holmfeld hædret med et Ridderkors af selveste Dronning Margrethe.
Det kan betale sig at kæmpe for pædofile indvandrere og bryde loven i Danmark. I hvert fald hvis man tilhører samfundets top. Så ender man med kors og bånd og stjerner på.
En af bagmændene bag Kirkeasyl-organisationen var Enhedslistens Pelle Dragsted. Han er kendt for sin voldelige fortid på den yderste venstrefløj. Pelle Dragsted bor i øvrigt selv i rigmandskvarteret Frederiksberg, hvor Lone Dirckinck-Holmfeld i dag ejer flere luksuslejligheder.
Der er meget lidt multikultur, kriminalitet og indvandrerproblemer på Frederiksberg. Så Lone og Katrine Dirckinck-Holmfeld, Pelle Dragsted samt den arabiske ægtemand, Abbas Mroueh, kan leve uden at blive kulturberiget.
Den kriminelle Katrine Dirckinck-Holmfeld er bortvist fra sit lederjob på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Hjemsendelsen sker i forbindelse med tyveriet og destruktionen af den danske kulturarv.
Men mon ikke moderen Lone står klar med husleje og økonomisk omsorg, hvis det brænder på i det kulturradikale hjem?
***
ANNONSE