Nyt

I mange år har eks-partilederen Morten Østergaard råbt racist efter danskerne fra sin trone hos Det Radikale Venstre.

Indvandrere har stået i kø for at hylde den islamofile politiker. Men efter de voldsomme sexskandaler og krænkelsessager er begyndt at klæbe til den lystne Morten Østergaard, så har flere af hans indvandrervenner vendt ham ryggen.
En af disse er den afrikanske migrant, Mary Consolata Namagambe, der kommer fra Uganda.
Den afrikanske samfundsdebattør har gjort det til en levevej at kritisere danskerne for racisme og diskrimination. Det har blandt andet givet den ugandiske kvinde et job som licensbetalt radiovært – samt kælenavnet ‘Negermary’.
Mary Namagambe håner Morten Østergaard på Facebook i anledning af mærkedagen ‘Mortens aften’. Den ugandiske kvinde finder det morsomt, at Morten Østergaard befinder sig i sit livs krise, og at det bestemt ikke er den tidligere partileders aften i år.
Morten Østergaard har indrømmet adskillige sexovergreb, hvor han har befamlet kvinder uden deres tilladelse. Den virile og alkoholiserede partileder, ville, ifølge flere medier, i seng med en ung kvinde i forbindelse med et politisk arrangement på Bornholm.
Mary Consolata Namagambe er – udover sin fyldige barm – mest kendt for sine omfattende løgne. Hun har tidligere løjet om sin venindes afrikanske lillebror, der stod bag en overfaldsvoldtægt mod en ung kvinde. Mary Consolata prøvede at få frikendt den tanzanianske voldtægtsforbryder – uden held. Efterfølgende blev den omstridte raceaktivist taget i at lyve om sin påståede juraeksamen.

Dolkene sidder løst på venstrefløjen. Og nu må Morten Østergaard sande, at hans indvandrervenskaber ikke holder evigt.

Se også
Tyrkisk-islamisk autoritet – Selcuk Bayrak – i Frederikssund-ghetto var i 1985 mistænkt for drabet på Arne F. Daugbjerg

ANNONSE