Nyt

“Alle har tabt på det her”, lyder det klynkende fra Jens Rohde i en samtale med P1, men det er ikke helt sandt. Danmark vinder, når De Radikale taber. Det står på side 1 i bogen. Skeletterne vælter ud af skabet i de her dage, og det er svært at se en politisk udvej for Morten Østergaard. BT har en beretning fra en radikal sommerfest i 2016 – Afsløring: Praktikant anmeldte Morten Østergaard for sexchikane.

“Ifølge B.T.s kilder var den daværende radikale leder beruset til sommerfesten, da han begav sig ud på dansegulvet. Her dansede han med den 21-årige praktikant, der lige var stoppet i partiet. Men dansen udviklede sig til, at Morten Østergaard tog hende på ballerne.

Desuden hev han gentagne gange i hendes trusser og bh gennem kvindens kjole. Hun forsøgte gentagne gange at fjerne hans hænder.

… En tidligere medarbejder fortæller, at Morten Østergaard og den kvindelige praktikant gik et par meter bagved på vej til værtshuset.

‘Så ser jeg det selv flere gange – hver gang jeg vender mig om og kigger på dem, fjerner Morten sin hånd fra hendes røv,’ siger medarbejderen og fortsætter:

‘Det sker gentagne gange, hvor jeg begynder at holde øje med dem og bliver ved med at kigge, da hun jo tidligere har sagt til mig, det var ubehageligt, og hun havde afvist ham ved at fjerne hans hænder.’”

ANNONSE