Dag: 20. oktober 2020

De sociale mediers rolle som platform for den hadefulde stemningsbølge mod den halshuggede franske lærer Samuel Paty bringer tankerne tilbage på den digitale storm som ramte den 16 år gamle franske pige Mila i januar.

Les Mer...

Franz Klein (1777–1840) Gips, 20,3 x 14 cm, bevart i flere avstøpninger. Dette presenteres ofte som Ludwig van Beethovens (1770-1827) “dødsmaske”, men da avstøpningen ble foretatt i 1812 var mesteren fortsatt lys levende. Billedhuggeren Franz Klein hadde av pianofabrikantene Nannette og Andreas Streicher fått i oppdrag å gjøre en byste av Beethoven for et rom  […]

Les Mer...

Biden ved hvad der venter. Han ved at hans modstandere sidder på titusinder af E-mails om forretninger han, Hunter, broren og konen har gjort rundt om i verden, forretninger han ene og alene kan takke rollen som vicepræsident for. Han ved hvad vælgernes dom vil blive, og der er ingenting han kan gøre.

Les Mer...

Det pakistanske folketingsmedlem Sikandar Siddique brugte weekenden på at samle vælgererklæringer i parallelsamfundet Mjølnerparken, der ligger på Nørrebro i København. 

Les Mer...

Så blev der sat ansigt på Aboulakh Anzorov, den 18-årige tjetjenske flygtning, der fredag halshuggede 47-årige Samuel Paty. Femten personer er foreløbigt anholdt i relation til terrorangrebet, herunder en elevs far, en imam og fire elever der hjælp gerningsmanden med at udpege det senere offer.

Les Mer...