Nyt

DR-værten Mads Aagaard Danielsen er fyret fra sit licensjob. Det udtaler Danmarks Radio.

Fyringen kommer efter en række vidnesbyrd, der alle har beskrevet radioværten som en hadsk krænker, der har chikaneret og truet kvinder og mænd.
Mads Aagaard Danielsen har flere gange misbrugt sin magt til at true politiske modstandere med at blive udstillet på DR’s programflade. Andre gange har Aagaard svinet sine modstandere til for åben mikrofon.
Licensfinansieret og hadsk hævn.
DR’s ledelse og redaktionschefen Judith Skriver så igennem fingrene med den hadske opførsel fra Mads Aagaard Danielsens side i en årrække. Først da konkurrerende medier fortalte sandheden, blev Danmarks største mediearbejdsplads nødt til at handle. Tydeligvis mod sin vilje.
Danmarks Radio var blevet advaret. DR fik klager over Mads Aagaard Danielsen i både 2018 og 2019. Alligevel lod man Mads Aagaard afholde Danmarksmesterskaberne i hadbeskeder så sent som i juni 2020.
Vinderen blev den handicappede folketingspolitiker Kristian Hegaard fra Det Radikale Venstre. Mads Aagaard Danielsen nød at fremstille sine politiske venner som ofre for højrefløjen.
Mads Aagaard Danielsen har udført politisk kommunikationsarbejde for Det Radikale Venstre i foråret 2014. Et parti han arbejdede for at give politisk indflydelse. Samtidig med at han var ansat på licensradioen Radio24syv.
Den hadske, og nu forhenværende DR-vært, var ikke selv nomineret for årets hadbesked. Han ville ellers være en oplagt vinder i kategorien Afsender af årets hadbesked. Her ses et uddrag af Mads Aagaard Danielsens egne hadbeskeder:
“Giver du så gode blowjobs?”, “er du helt banalt en so?”, “for min skyld kan du kneppe hele byen”, “tænker egentlig, du bare er en lort”, “du er en so”, “du ringer mig op lige nu“, “hvad fanden er du for et møgdyr?”, “vi tager den til du forstår det,” “din latterlige nar,” “fuck dig din usle idiot,” “white trash narko-so”, “din fucking so”, “din fucking møgso”, “forpulede so, fuck dig”, “flet da fissen” og “du skulle aldrig ha været født”.
Seriekrænkeren Mads Aagaard Danielsen var ansat i Danmarks Radio i over fem år.
*
Mere om Mads Aagaard Danielsen her

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid