Nyt

(BT.Aarhus, 26. januar 2022, s. 11)

Politiet eftersøger en 40-50 årig mand, ‘arabisk af udseende. En detalje, BT.Aarhus ikke fandt værd at nævne. Fra Døgnrapporten for Østjyllands Politi, 25. januar 2022 – Kvinde blev helt umotiveret tildelt en lussing.

“Mandag kl. 15.38 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 36-årig kvinde, der helt umotiveret var blevet tildelt en lussing af en ukendt mand på Karen Blixens Boulevard i Brabrand. Den 36-årige kvinde har forklaret til politiet, at hun gik sammen med to kvindelige kollegaer, og at de stod foran hovedindgangen til Blixens, da de bemærkede en mand kom gående fra Edwin Rahrs Vej i retning mod dem.

Manden gik og råbte højt, mens han gestikulerede voldsomt med armene. Han virkede aggressiv og konfliktsøgende og gik direkte mod den 36-årige kvinde, som han uden videre gav en lussing, hvorefter han gik videre, som om intet var hændt. Han fortsatte syd af Karen Blixens Boulevard og svingede til højre ved Yggdrasil ad stien mellem Dortesvej og Lottesvej.

Hverken den 36-årige kvinde eller de to kollegaer, hun stod sammen med, havde set manden før, og ifølge den 36-årige virkede det som om, at overfaldet var helt tilfældigt og umotiveret.”

ANNONSE

Mest læst

De smarte smutter i Sverige