Nyt

En muslim overtræder dansk lovgivning. Men det er naturligvis anmelderen af forholdet, der ifølge politiet udgør det egentlige problem. Carsten Thrane skriver på Facebook:

“I toget denne morgen. Hun blev fanget. Hun får en bøde for at bryde niqabforbuddet. Politiet spurgte mig om, jeg havde sagt noget racistisk. Det havde jeg ikke. Men for dårligt, at politiet spørger om det. Jeg får en bøde for gadeuorden, fordi min fotoaktivitet skabte drama. En anden passager optog video, men havde tendens til at mene, at det var mig og ikke niqabkvinden, som skabte drama. Hun forsøgte at stjæle min telefon. Det ville politiet ikke sigte hende for.”

Anmeldte niqabkvinde i toget; lagt for had på Facebook

Det er alligevel ret vildt. Carsten Thrane, der anmeldte en kvinde for at overtræde burkaforbuddet, er ifølge samtlige muhamedanere, der kommenterer og liker på Facebook, og desværre også enkelte danskere problemet. Mens kvinden, der ikke følger dansk lovgivning, fordi hun vil promovere islam i det offentlige rum, er offeret.

Mere om sagen på Thranes profil og her

 

 

 

 

 

Bestil Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE