Tavle

Vi nærmer os forhold, der tidligere ville have været utænkelige i Vesten: At skrive om befolkningsændringer straffes med intern eksil.

Amazon truer ikke længere ikke kun ytringsfriheden, men også markedsfriheden. Vi behøver ikke længere være i tvivl om, hvordan en verden styret af Jeff Bezos vil se ud. I dag rapporterede Politisk ukorrekt i Tyskland, at forfatteren Akif Pirinçcis havde fået slettet alle hans titler fra amazon.de.

Først er du udelukket fra officielle medier, så nægtes du at sælge dine bøger på det offentlige marked, som amazon har erhvervet et virtuelt monopol på.

Derudover har amazon tilføjet porto, så det er lige så højt som værdien af ​​bøgerne. Port på 600 kroner er ikke ualmindeligt for et par indbundne bøger. Konklusionen var, at man tilskyndes til ikke at støtte Jeff Bezos imperium.

Løsningen blev fundet på et websted, der hedder bookdepository.com. Bestilte to hardcover og en paperback der, og det kom på 600 kroner. Gratis fragt!

De to bøger var Lee Smiths The Permanent Coup, How Enemies Foreign and Domestic Targeted the American President, Michael Anton: The Stakes. America at the Point of No Return. Hardcover til 237 og 265 er overkommelig. De havde også den nye udgave af Douglas Murray The Madness of Crowds med det nye essay om den nylige galskab i USA til kun 101 kroner.

ANNONSE

Bogsamlere ved, at dette er overkommeligt, og levering skal ske fra Storbritannien inden for 2-3 dage.

Enhver, der følger visse emner, ved, at man skal købe bøger systematisk for at have historien inde. Dette gælder især på et tidspunkt, hvor man ikke skal blive overrasket, hvis titler bare forsvinder, som Amazon nu er begyndt.

Disse er skræmmende udsigter. Politikere lader dette ske. Hvor er den norske konkurrencemyndighed? Dette er et misbrug af markedsstyrke.

Amazon löscht alle Titel von Bestsellerautor Akif Pirinçci

ANNONSE