Kommentar

Bag den voldsomme kampagne mod Donald Trump ligger en ægte frygt for, at han skal lykkes. De liberale har brugt alt, hvad de har for at standse Trump. Nu kan det være, at han har snydt dem.

Demokraterne befinder sig i en meget dybere krise, end danske og norske medier får frem. De forstår i det hele taget ikke, hvor vigtig Trump og USA er for Europa fremtid.

De tror at norske og danske interesser er tjent med, at de deltager i kampagnen mod Trump.

Intet kunne være fjernere fra virkeligheden.

De liberale tror, det er Trump, der har mistet kontrollen. Denne uge retweetede han tre videoer fra Britain First. Theresa May fik kaffen galt i halsen. Sådan noget gør man ikke. Trump svarede henne: Britain First? Who cares? Se på de virkelige problemene I står overfor! 23.000 jihadister alene i Storbritannien!

ANNONSE

De europæiske eliter lever i det, Orson Welles kaldte et cuckoo-land. De bevæger sig i cirkler. Selv ikke en julefejring i jihads tegn, kan ryste dem ud af denne trance. De er optaget af form, af hvem, der sagde hvad, og vil gerne bruge politi og domstole for at stoppe munden på dem. Der er noget sygt ved denne mentalitet, når europæiske byer ser ud, som om de var under belejring.

Men europæiske eliter ser ingen forbindelse mellem videoerne Trump postede og de massive tiltag mod jihad-angreb, som præger hver eneste vesteuropæisk by af en vis størrelse. De er kun optaget af, at nogen siger nogle slemme ting.

Lad os vove en spådom for det nye år: Denne membran, dette filter mod virkelighed, vil falde i 2018. Det er allerede ved at slå revner – det ser vi af valgene.

Men de europæiske eliterne forstår ikke, hvor udsatte de er. De tror, at støjen fra de liberale medier i USA viser, at Trump har store problemer. Det de i virkeligheden gør, er at massere deres egne egoer.

Trump fik ikke ophævet Obamacare, men med skattereformen vinder han en stor politisk sejr. I Amerika er det fortsat sådan, at intet smager som succes. Du kan ikke argumentere mod succes. Det er en formel, som står meget stærkere i USA end i Europa.

Jeff Bezos kan være blevet verdens rigeste mand, da Amazon-aktierne steg pga. godt salg under Black Friday. Men «aktierne» for den mand, som skabte optimismen, stiger endnu mere. De er ikke noteret i nogen valuta, men på en politisk børs. Liberale medier tror, de kontrollerer denne børs, derfor taler de i munden på hinanden, og stadigt højere.

Men de kontrollerer ikke dén børs. Ikke i et demokrati. Trump slog dem ved valget, og han slår dem nu.

Med skattereformen viser han, at han kan levere. Vælgerne ser det. De ser også, at demokratene ikke har gjort andet end at sabotere. Foragten for Kongressen er meget større end tilslutningen til Trump, som “kun” er på 37 procent. Amerikanerne er trætte af kævl og ballade og har sagt det længe. Nu er det muligt, at demokraterne vil blive stemplet som brokkehoveder og provokatører.

Demokraterne som parti er svagere end de liberale medier giver indtryk af, ikke mindst fordi Barack Obama blæste på partiet. Otte år for lud og koldt vand går ikke ubemærket hen. Demokraterne har tabt, ikke bare flertallet i Kongressen, men også mange guvernørposter og flertallet i delstatsforsamlinger.

Trump fik dem til at se rødt. De har kun koncentreret sig om det negative hjørne. Men det går ikke hjem hos amerikanerne.

Trump har fået valgt en kandidat til højesteret, og flere står for tur. Med skattereformen kan han have lagt grundlaget for sejr ved kongresvalget i 2018. Så ligger vejen åben for genvalg.

Trump er et tog som nu har forladt perronen. Trump er karismatisk. Hvis alt det, som medierne har brugt mod ham, nu kan begynde at virke til hans fordel, har de liberale store problemer i vente.

Igen: You cannot argue with success. Hvis Trump får fart på økonomien, vil det give ham en styrke og autoritet, som gør, at tingene går hans vej.

Senator Orrin Hatch er en af veteranene i Senatet. Da han blev spurgt om, hvad han syntes om Trumps video-tweets, svarede han: Jeg bryder mig ikke om tweets, jeg fokuserer på, hvad han gør, og han er en af de bedste præsidenter, jeg har tjent under.

Wednesday when asked about President Donald Trump retweeting three controversial videos, Sen. Orrin Hatch (R-UT) said Trump had “been one of the best presidents” he served under.

Hatch said, “I’m not aware of it. I don’t pay much attention to his tweets. I’ll say this for you. He’s been one of the best presidents I’ve served under. And the reasoning is, he’s not afraid to make decisions. He’s not afraid to take on the big mouths around here.”

Succes avler succes. Med en sejr i lommen, kan Trump sætte fokus på de udenrigspolitiske problemer: Nord-Korea og Mellemøsten.

Hele verden følger med på hans «bane». Alt hvad der sker, påvirker hans effektivitet i udlandet. Hvilket betyder, at de liberale er villige til at undergrave USAs position for at få has på ham. De tager det med som en omkostning. Derfor må de gøre Trump til problemet, men vi ser nu, at det er dem, som er problemet. Trump er en handlingens mand, Obama var all talk and no action.

Trump har eksponeret, at vi befinder os i en demokratisk krise, som vi ikke har set rækkevidden af. Globalisering og multikulturalisme leder til nationalstatens død. Årsagen til at vi ikke har set, at politikken er låst fast på et fejlspor er, at vi ikke har haft noget alternativ.

I stedet for en svækkelse af demokratiet står Trump for en revitalisering.

Jeff Bezos valgte selv slagordet for det nye Washington Post: «Democracy dies in Darkness».

Som en spydig tunge sagde: Det lyder som en Batman-film.

Trump truer de nye transnationale imperiers magt; Amazon, Apple, Google, Facebook. Deres loyalitet går kun i eget favør, det viser deres selvangivelser

Trumps sejr i Kongressen peger mod en fremtid, hvor disse giganter bliver nødt til at tage deres formuer hjem og lade dem beskatte.

Så virker demokratiet. Det er demokrati i praksis. Men skal det ske, må der komme en politisk magt, som er stærkere end dem. Demokraterne var i ledtog med disse selskaber. Deres største donorer havde milliard-stiftelser i Caribien.

Men i går tippede magtbalancen i Trumps favør.

Det er det, Make America Great Again betyder i praksis.

 

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet