Dag: 13. august 2020

Svend Hammershøi (1873-1948) Olje på lerret, 74 x 89 cm. privateie. Bildet er sist registrert ved auksjon hos Bruun Rasmussen i København den 26. mars 2018, der tilslaget falt ved DKK 7 500,-. Svend Hammershøi var den bedre kjente Vilhelms (1864-1916) lillebror. Hans viktigste lærer var Kristian Zahrtmann (1843-1917). Ved siden av maleri var Svend […]

Les Mer...

En 25-årig mand likviderer naboens 5-årige dreng, i det der formentligt kunne være en grusom afslutning på en nabostridighed. Gerningsmanden er sort, og drengen hvid, og lige netop derfor ignoreres historien af de store amerikanske medier:

Les Mer...

USA-korrespondent Steffen Kretz fortæller, at Harris kender til etniske minoriteters problemer, da hun ‘rent faktisk er født ind i dem’. En Facebook-ven noterer tørt, at hun ikke ligefrem tilhører nogen underklasse, selvom hun er datter af en indisk mor og en jamaicansk far

Les Mer...

Afghanske Faysal Mobahriz, der i dag er 25 år, tilhører den radikaliserede venstrefløj i København. Et politisk betændt miljø, hvor man gladeligt udpeger racisme overalt i samfundet.

Les Mer...

Det venstreradikale miljø fejrer minoriteters rettigheder med et raceopdelt optog.

22. august 2020 løber ‘Nørrebro Pride’ af stablen. Her vil der være blokke af 20 personer – adskilt af et banner – hvor sorte går for sig, og hvide går bagerst.

Les Mer...

Rasmus Paludan, partileder for Stram kurs, og den svenske kunstner og dissident Dan Park skulle have afholdt et møde i ghettoen Rosengård i Malmø fredag 28. august 2020 klokken 12.00. Ved mødet var det planen at brænde koranen for at illustrere, “at islam i Sverige stadig kan kritiseres og hånes”. Men sådan kommer det ikke til at gå.

Les Mer...