Dag: 8. august 2020

Dette betyder naturligvis ikke, at integration er umulig. Alt, hvad jeg siger, er, at jeg ikke kender noget eksempel på, at en betydelig muslimsk befolkning har ladet sig integrere i en ikke-muslimsk værtsbefolkning. Bevisbyrden for, at en sådan lykkelig udvikling er realistisk, påhviler i hvert fald dem, der har hævdet og fortsat hævder, at integrationen […]

Les Mer...

Asta Nørregaard (1853-1933) Olje på lerret, 93,5 x 115,1 cm, Nasjonalmuséet, Oslo Bildet er malt under Asta Nørregaards studieopphold i Paris 1879-84, der hennes lærere blant andre var Léon Bonnat og Jules Bastien-Lepage. Den opprinnelige franske titel var L’Attente de Christ (Ventingen på Kristus), Nasjonalmuséets norske titel er Kristus kommer. Etter hvert bygget Asta Nørregård […]

Les Mer...

Soumiya Elkourfti fra indvandrerkommunen Ishøj sætter ord på det, som ingen tør tale om.

Det er ‘kulturen’ i de muslimske miljøer, der er årsag til, at migranter i højere grad smitter hinanden med coronavirus.

Les Mer...

Folketingsmedlemmet Rosa Lund nægter, at det skulle være problematisk at være jøde og bære kalot på Nørrebro. Ifølge Rosa Lund var det en problematik, der fandtes i 2013.

Mener Rosa Lund oprigtig, at jødehadet er forsvundet fra Nørrebro?

Les Mer...

Tredje og siste sats av Niccolo Paganinis (1782-1840) fiolinkonsert nr. 2 i h-moll (1826) har blitt kjent som La campanella (Den lille klokken), ettersom komponisten i partituret forlanger en liten klokke. Jurij Aleksandrovitsj Rjevitsj (f.1991) er solist med Tokyo New City Orchestra,

Les Mer...

Twitter blokerer alle tweets som linker til den alternative videokanal BitChute, meddeler selskabet. Først censurerer Twitter konservative stemmer på sin egen platform. Næste skridt er på blokere muligheden for at opdage alternativer.

Les Mer...

Allerede inden røgen har lagt sig, benytter muslimer situationen til at sprede had mod jøder og vestlige interesser.

En af de muslimer, der spreder islamisk fake news, er den irakiske pædagogstuderende Ahmad Al-Yaseri, der har bosat sig i Danmark.

Den 26-årige muslim slår hårdnakket fast, at muslimernes fjender har sendt et missil mod Beirut.

Les Mer...

Endnu engang står vi i en situation, hvor indvandrere fra Stormellemøsten udgør en alt for stor del af de udfordringer, som påvirker danskernes hverdag, frihed og tryghed.

Og endnu engang bliver det danskerne, der med længere udsigt til at genåbne videregående uddannelser, spillesteder og natklubber berøves deres frihed.

Les Mer...

Dansk Folkepartis nye næstformand, Morten Messerschmidt, markerer sit indtog ved at kalde Pernille Vermund et blålys, en hykler og en kopivare. Tror Messerschmidt for alvor, at det gavner Dansk Folkeparti at skælde ud på Nye Borgerlige?

Les Mer...