Nyt

Big Tech er gået aktivt ind som redaktører, uden at de juridisk har redaktøransvar. Det er en uholdbar situation. Republikanerne sad i to år med flertal i begge kamre uden at gøre noget ved det.

Twitter blokerer alle tweets som linker til den alternative videokanal BitChute, meddeler selskabet. Først censurerer Twitter konservative stemmer på sin egen platform. Næste skridt er på blokere muligheden for at opdage alternativer.

”Det ser ud som om Twitter er begyndt at blokere alle tweets, der indeholder BitChute-videoer,” twittede den officielle BitChute-konto fredag formiddag, og opfordrede Twitter-brugere til at prøve at sende en tweet med et eller andet link til deres site.

Big Tech har øget omfanget og intensiteten af politisk censur de senere måneder. Det har ført til en fordobling af trafikken på BitChute. Det vil Twitter ikke have noget af. Publikum skal ikke have noget at vide om alternative informationskilder.

ANNONSE

”I løbet af kun 5 måneder har BitChute fordoblet sin månedlige trafik fra 15 millioner månedlige besøgende til 30 millioner månedlige besøgende,” fortsatte BitChute. ”På trods af alle hindringer, som Silicon Valley har placeret på vores vej, er vi fortsat med at vokse, og vi vil fortsætte med at vokse.”

”Lad ikke autoriteterne vinde,” tilføjede de.

Begrundelserne Twitter-brugere får er af den generelle slags som alle Big Tech-selskaber bruger: “skadelig for det almene vel”, eller “brud på fællesskabsregler”.

En anden meddelelse vises også undertiden, hvori det siges, at Twitter ikke kan opfylde anmodningen “fordi dette link er blevet identificeret af Twitter eller vores partnere som potentielt skadeligt.”

Der er så mange årvågne brugere derude, som raskt melder om indskrænkninger. Ikke bare nye, men også gamle links funker ikke længere.

Faktisk er censuren ikke kun begrænset til nye links. Tidligere tweetede BitChute-links har nu en advarsel om, at linket kan være “usikkert.” De potentielle årsager, der er angivet, inkluderer “ondsindede links, der kan stjæle personlige oplysninger; spam-links, der vildleder mennesker eller forstyrrer deres virkelighedsoplevelse; voldeligt eller vildledende indhold, der kan føre til skade i den virkelige verden. ”

At et link kan være “utryg” er en melding som bruges flittigt og er ment til at skræmme brugeren fra at gå videre. Big Tech sidder på alle midler, bløde og hårde, til at lede brugerne derhen de vil.

Og politikerne lader det ske.

Big Tech gør nu det samme som Kina: De bygger mure omkring leverandører, de vil have isoleret. Det er en direkte indgriben i ytringsfriheden.

Darren Beattie, en tidligere taleskriver for præsident Trump, sagde, at hvad Twitter har gjort, udgør en “kinesisk firewall” på BitChute. ”Reel information er ved at blive en luksus i denne tilsyneladende‘ informationsalder ’,” fortsatte Beattie. ”Den korrupte regerende klasse måtte lukke det gratis og åbne internet. De havde intet andet valg. ”

 

BREAKING: Twitter BANS All Links To Video-Sharing Site BitChute
No links can be posted to the alternative video sharing site

ANNONSE

Mest læst

Kina styrer USA

Ofrene er de nye helte