Dag: 1. august 2020

Peter Paul Rubens (1577–1640) Sepia, penn og lavering på papir, 22,2 x 15,3 cm, Rijksmuseum. Amsterdam. Denne tegning ble tidligere antatt å være utført av Rubens’ elev Anthony van Dyck (1599-1641) Jesu gravleggelse er omtalt i alle de fire kanoniske evangelier. I evangeliet etter Marcus 15, 42-47 (DNB 1930) kan vi lese: Og da det […]

Les Mer...

Venstresiden brenner bøker nå. Trenger vi litt flere sammenlignings punkter eller? https://t.co/7zXpPbzq20 — Toppdiplomat (@appropriert33) August 1, 2020

Les Mer...

Både Lars Hedegaard og manden bag Snaphanen er bannet fra Facebook, og den bløde totalitarisme kryber ikke langs panelerne mere. Liberalborgerlige teoretiserer om frie markedsvilkår, alt imens ortodoks-røde jubler over ensretning af debatten.

Les Mer...

Det er klassisk islam at udrydde tidligere kultur i de lande, de erobrer. Det er set overalt i Mellemøsten og Lilleasien fra Afghanistan til Cypern. Det er krigsførsel og terror mod oprindelige folk, hvis territorier nu er erobrede – vel at mærke med deres magthaveres godkendelse.

Les Mer...

Hvorfor inviterer en radiovært en iraner i studiet, der bakker op om vold og ildspåsættelse som en del af sin politiske kamp? Og skal danskerne betale for dette over den tvangsindkrævede licens?

Les Mer...

Omkring 200 muslimer havde foldet bedetæpperne ud og bad til Allah på det grønne græstæppe, der har huset nogle af de største kultur- og sportsbegivenheder i Irlands historie.

Les Mer...

Medierne hylder den skuddræbte rapper Abukar Ali fra Somalia.

Da somalieren blev likvideret, var han anklaget for indbrud i en villa, biltyveri af en Audi A7 og hærværk/indbrud i en bil.

Les Mer...

Det er for længst blevet Trump tilhængeres tur til at skrive “Tick tok…” i diverse kommentarspor på internettet. Jægeren bliver nu jaget, som der offentliggøres små beviser her og der, på de teorier om et rullende kupforsøg, som den afgående regering,

Les Mer...