Kopierede/fra hoften

Hvorfor inviterer en radiovært en iraner i studiet, der bakker op om vold og ildspåsættelse som en del af sin politiske kamp?

Og skal danskerne betale for dette over den tvangsindkrævede licens?

På licensstationen Radio4 er der en bekymrende høj tolerance overfor multikultur og voldsforherligelse. Bare gæsten er venstreorienteret og kan præsentere mellemøstlige aner, så er der ingen grænser.

Så heldig er højrefløjen ikke. Der har man ‘de forkerte’ holdninger.

Mange højreorienterede politikere og samfundsdebattører anses som underlødige mennesker, der ikke skal have adgang til licensmedier og mikrofoner.

Hvornår har du sidst hørt Eva Selsing, Morten Uhrskov, Rasmus Paludan, Lars Hedegaard, Rune Selsing, Claes Kirkeby Theilgaard (redaktør på netavisen 180grader, red.) eller DF’eren Erik Høgh-Sørensen i et debatprogram? Bare for at tage nogle eksempler.

Disse mennesker er i det store og hele ikke velkomne bag medieelitens mikrofoner, fordi de kritiserer islam og indvandring uden omsvøb. Anderledes ser det ud, hvis du hylder vold og har iranske rødder.

Licensbetalerne kunne tirsdag høre den iranske radiovært Ali Aminali åbne for mikrofonen til en helt særlig gæst i sit radioprogram ‘Alis Integrationsland’, der sendes på Radio4.

Den venstreradikale Jens Philip Yazdani indtog selvsikkert radiostudiet og fremførte sine politiske holdninger foran de tusindvis af lyttere.

Jens Philip Yazdani er en kontroversiel og yderliggående samfundsdebattør.

Så sent som i sidste måned skrev Jens Philip Yazdani, at nedbrændingen af en politistation i USA var ‘en proportionel og effektfuld aktion’, og at de aggressive sorte menneskemasser ‘godt kunne brænde nogle flere politistationer af’.

ANNONSE

“Det er godt,” erklærer Jens Philip Yazdani, da han beskriver ildspåsættelsen af en myndighedsbygning i storbyen Minneapolis.

Opbakningen til vold og ildspåsættelse har ingenlunde kostet Jens Philip Yazadani sin anseelse og adgang til mikrofonerne hos medieeliten. Tværtimod.

Hvis du er venstreorienteret med radikaliserede holdninger, så bydes du velkommen af de licensbetalte studieværter.

Men er du højreorienteret og vil bekæmpe ideologien islam, masseindvandring og befolkningsudskiftning, så er du bandlyst fra det gode medieselskab.

Alligevel er også danskere med højreorienterede og islamkritiske holdninger tvunget til at betale den forkætrede medielicens, der understøtter venstrefløjens ekstremisme.

Er du imod lovreligionen islam, så anses du for et ondt menneske. Men går du ind for vold og afbrændinger, så er du en spændende samfundsdebattør.

Radio4’s vært Ali Aminali og hans kontroversielle gæst Jens Philip Yazadani har begge rødder i Den Islamiske Republik Iran.

***

Læs om den venstreradikale Jens Philip Yazdani, der hylder ildspåsættelse som magtmiddel

Se også
Islamiseringen forsætter: Muslimer i massebøn på irsk fodboldstadium

ANNONSE