Kommentar

“I believe it’s like Ephesians 6:10 through 19,”  “I believe this is a president who wears the full armor of God.”

Det kaos vi ser i flere amerikanske storbyer er venstrefløjens politiske vision. Alle kan se det, uanset hvorledes medierne fordrejer virkeligheden og Demokraterne allierer sig med radikalerne og voldsmændene. Dette er alternativet, som de tilbyder, had og destruktion og nihilisme. Live, på åbent tv og alle sociale medier.


I en video ses en sort kvinde skose nogle antifaer, for at dele mursten ud til unge sorte mænd og i en anden video konfiskerer en sort kleppert to antifaers spraydåser. Der er mange eksempler der dokumenterer at antifa ægger til racekrig.

Colinford Mattis (32) er permitteret fra det prestigetunge advokatfirmaet Pryor Cashman. Urooj Rahman (31) er menneskerettighedsadvokat. Mere her.

Mest prominent er to advokater(!), der ikke blot er arresteret for at kaste med molotovcocktails mod en politibil, men også at have delt dem ud til omkringstående. Hvide der, mens de groft udnytter sorte, stjæler deres protest ved at marcherer mod velhaverkvarterer med slagord mod ‘de rige’. Ironisk så de sig ikke for fine til at brænde en hjemløs mands ejendele af

ANNONSE

I en særlig interessant video, møder en gasmaskebærende antifa op blandt sorte, der er forsamlet foran et indkøbscenter. I den ene hånd bærer han en udslået paraply, i den anden en hammer. Med en nærmest professionel sikkerhed, slå han effektivt den ene butiksrude i itu efter den anden. Som de forsamlede forsøger at konfrontere ham, forsvinder han igen efter at have udstedt et par trusler. Det er en psykosocial indsigt at fordi sorte langt oftere kommer fra sammenbrudte familier og derfor er dårligere socialiseret, så vil de som grupper have en langt højere tendens til at plyndre, når chancen byder sig. Så når først butiksruden er smadret, kræver det blot den ene svage sjæl, der trækker den næste med sig indtil resten følger trop, lige at foretage et indkøb til fingerpris.

Det er en særlig tragedie, at sorte bøller brænder deres nabolag ned fordi mange af de forretninger ikke er forsikrede og dermed forsvinder ikke blot mange menneskers ejendom, men også meget af den velstand der trods alt var. Og det vil oven i det blive endnu dyrere at låne og forsikre fremtidige forretninger. Og hvem vil ansætte sorte amerikanere, der kommer fra belastede nabolig de næste år? Så hvad vil sorte amerikanere konkludere når de ser, at mange af præsidenkandidat Joe Bidens ansatte donerer penge til at kautionere for disse bøller, så de kan komme tilbage til løjerne. Og husk, hvis du ikke stemmer på Biden, så er du ikke sort!

Demokraternes reaktioner er ikke overraskende længere.  New Yorks borgmester Bill de Blasio er stolt af at hans datter blev arresteret i optøjerne, hvorefter han offentligt kritiserede en betjent, for at trække sin tjenestepistol efter at en antifa nær havde ramt ham i hovedet med en mursten. Hans Guvernør Andrew Cuomo har beskyldt borgmesteren for blødsødenhed mens borgmesteren mener at det er overvejende fredelige protester. Obamas tidligere nationale sikkerhedsrådgiver Susan Rice mener at optøjerne er russisk instigerede (og derfor ikke et udtryk for opsparede frustrationer?). Og så beskyldes Trump for handlingslammelse for ikke at sætte nationalgarden ind (som det er staterne, der skal anmod om) og for at være fascist for at overveje det.

Demokratisk styrede myndigheder kunne bruge politiet til at anholde butiksejere, kirkegående og strandgæster for at bryde corona-karantænen og vil nu ikke beskytte deres forretninger fra at blive plyndret og deres hjem stukket i brand. Og pressen, der beskyldte lønmodtagere og næringsdrivende for at slå deres bedsteforældre ihjel fordi de ikke ville gå fallit, sympatiserer nu med folkemængder, om de er hærgende eller moralsk poserende. 

Mediefortællingen svinger mellem, at alt er fredeligt og volden er Trumps skyld, beklagelser over hans manglende handling ledsages af beskyldninger om hans magtmisbrug, støtte til demonstranterne, hvis vold man benægter kaldes i samme åndedrag forståelig, som spekulationer i at Trump tilhængere står bag sideløbende med at det hele er et udtryk for modviljen mod Trump. Der er ikke længere forargelse i medierne over at mennesker trodser pandamien og samles i store grupper, så længe de ikke demonstrerer for at genstarte økonomien eller kræver at måtte gå til Gudstjeneste, men nøjes med stilfærdigt at brænde byen ned.  De Demokratisk ledede stater og byer, der er kaosets epicentre, går fri for kritik for deres manglende vilje eller evne til at beskytte skatteyderne, der magtesløse kan se deres by gå op i røg. Indtil videre har demonstranterne fredeligt skudt og dræbt 5 mænd og en kvinde til ære for George Floyd – alle sorte.

Især CNN har været på den gale side, hvor Chris Cuomo har kaldt ,Antifa “a good cause”, Chris Cuomo, broderen til guvernøren Andrew, har forsvaret de igangværende optøjer i USA, mens Don Lemon har forsvaret Antifas chikane af Ted Cruz. Og mens CNN vedbliver med at udsprede løgnen om Charlottesville håner stationen Trumps vælgere som uvaskede primitive.

Men der er også noget at grine ad. En MSNBC rapporter lavede en homage til Frank Drebin, stående foran en bygninger opslugt i flammer og fortalte seerne at det var mestendels fredelige protester. En anden rapporter nåede også kun lige at meddele seerne  at en munter karavane var på vej til byen sekunder førend han blev ramt af en vandflaske. Et TV hold fra Fox News måtte flygte fra voldelige demonstranter, men inden andre medier kunne nå at udpege den konservative nyhedsstation, som fjender af folket, blev CNNs eget hovedsæde i Atlanta stormet. “…a bizare scene, for people who are not used to this”, kommenterede en journalist på den løbende dækning og man kunne tænke om det man ikke var vant til var ikke at være på voldsudøvernes side?

To videoer, viser hvorfor det er nødvendigt at have våben i et samfund med en galoperende venstrefløj.

I den ene overfalder en gruppe robuste sorte mænd på det groveste et ægtepar, der bønfalder dem om ikke at hærge deres butik.

 

I den anden ankommer en butiksejer til sin forretning, der er under angreb. Med sig har et jagtgevær, som kommer i brug. Hvad bliver konklusionen på våbendebattenandet end at en machete ikke er nok? Tag-koreanernes kvarterer ser i hvert fald ud til at være gået fri denne gang

Hvad der endnu ikke er debatteret er, hvorfor alle bare antager at George Floyds død er udtryk for racisme? I 2016 døde den skizofrene 32 årige hvide Tony Timpa liggende på maven, mens Dallas politi sad oven på ham.

Og heri ligger så tidehvervet og lurer på at blive anerkendt. Alle ser det samme! Alle ser racisme, sorte som hvide, endda helt uden at der er belæg for det. Sådan var det ikke i 1992, hvor sorte og hvides sympati var ulige fordelt efter Los Angeles politi havde gennembanket småforbryderen Rodney King. Og man opretholdt god optøjskik, ved først at starte volden og plyndringerne efter at alle tiltalte betjente slap for straf. 

Trump gav en opvisning i symbolik, som han på en smuk solskinsdag, med sin bibel i hånden, spadserede fra det Hvide Hus tværs over Lafayette Park to St. John’s Church, som demonstranter dage forinden havde stukket i brand. Som en anden general McArthur genindtog han det offentlige rum og talte som en statsmand til Folket om lov og orden, driftighed, fællesskab og det bedste i amerikaneren. Hver gang indtager han fornuftens standpunkt og hver gang tumler Demokraterne ind blandt de absurde venstreorienterede for (næsten) alle at beskue.

For Demokraterne og deres medierne er amerikanerne rædselsfulde mennesker, hvis de er hvide. At alle blev forfærdede over at se en mand ligge på maven, mens en betjent hviler sit knæ på hans nakke, blev ikke til den fortælling om en samlet offentlighed, der så stort på retsprincipper og ikke kunne vente med at få flere oplysninger om hændelsen (vidner har sagt at betjentene debatterede risikoen for at Floyd kunne dø) I stedet æggede man til demonstrationer og optøjer. Og alle så det.

 

Det er Trump eller kaos.

 

ANNONSE