Nyt

Antia er ikke en løs, uorganiseret gruppe, men en målrettet, voldelig organisation, der angriber amerikanske myndigheder, skriver Department of Homeland Security i en intern rapport, Catherine Herrdige fra CBS har fået.

Venstreorienterede medier har systematisk henvist til Antifa som et almindeligt navn for en gruppe mennesker uden yderligere organisatoriske bånd.

Analysen af ​​Brian Murphy, vicechef for efterretning og analyse, siger, at volden ikke er tilfældig og spontan, men organiseret.

The email explains that Antifa is organized and runs contrary to reports in the mainstream media that Antifa was not responsible for anti-police violence, but an impromptu movement spurred on by anti-fascist sentiments held by most of the American public.

Murphy skriver den 25. juli, at koncepterne skal blandes ud fra det, der er set i Portland. Disse er velorganiserede, koordinerede angreb på føderale institutioner:

Murphy urged for an immediate change of definitions for the violent activity in Portland following a review of the individuals arrested by federal authorities, as well as intelligence surrounding their affiliations and activities.

«We can’t say any longer that this violent situation is opportunistic,» wrote Murphy. «Additionally, we have overwhelmingly intelligence regarding the ideologies driving individuals towards violence and why the violence has continued.»

«A core set of Threat actors are organized, show up night after night, share common TTPs and drawing on like minded individuals to their cause.»

TTP står for taktik, teknik og procedure.

Omverdenen er forbløffet over, at hundreder af mennesker har holdt ud i Portland i over 100 dage. De har været i stand til at gøre det, fordi det er et apparat, der understøtter dem, og til dette apparat tilhører demokratiske politikere som borgmester Ted Wheeler.

Demokraterne har systematisk støttet Antifa og BLM.

Det er ikke tilfældigt, at Mark Bray, der har skrevet en håndbog til Antifa, vises i Washington Post:

A recent article in the Washington Post by Mark Bray, author of Antifa: Anti-Fascist Handbook, attempted to dispel «myths» about Antifa, claims that the group is not an organization, but rather a «tradition of militant antifascism.» The article disputed claims that Antifa «masterminds violence at Black Lives Matter protests.»

For anti-Trump medierne er det vigtigt at bevare den rigtige rollefordeling. Antifa hører hjemme på højre side. Således formår NTB (norske Ritzau) med et par ridser at placere William Barr, hvor han hører hjemme, mens volden legitimeres som reaktion på undertrykkelse.

ANNONSE

Mens Trump og justisminister William Barr anklager «venstreradikale» for å stå bak opptøyene og vil sette den antifascistiske Antifa-bevegelsen på lista over terrororganisasjoner, tegner forskere og andre et mer nyansert bilde.

Avsky mot århundrer med rasisme, i et land grunnlagt av slaveeiere, kombinert med en rekke rasistisk motiverte drap de siste årene, har bidratt til raseriet som nå kommer til uttrykk. (NTB)

ANNONSE