Dag: 11. juli 2020

Navnene på de fire der slo en buschauffør ihjel i Bayonne er nu lækket ud. De kommer ikke som nogen stor overraskelse.

Les Mer...

Nye Borgerliges folketingsmedlem Lars Boje Mathiesen retter en hård kritik mod Dansk Folkepartis Martin Henriksen og undertegnede.

Les Mer...

Foto: rubb Veldre kirke er en flott kirke der den ligger i åsen høyt hevet over Brumunddal. Den ble ferdigstilt i år 2000 etter en brann i den gamle kirken. For undertegnedes øyne er kirken en vellykket konstruksjon. Den ser ut som en kirke. De mange takene får meg til å tenke at noen har […]

Les Mer...

Greta Eriksson er solist med Sveriges Radios Symfoniorkester under ledelse av Jevgenij Svetlanov.

Les Mer...

Det er god journalistisk etik, at studieværten afbryder angreb på personer, der ikke er til stede i studiet og dermed ikke har mulighed for at forsvare sig. Det gælder ikke i dette tilfælde på det statskontrollerede TV 2. Højreorienterede debattører og politikere skal have det glatte lag på statskanalen.

Les Mer...

Til menneskets natur hører også en slavenatur: Vi kan presses til at afgive vores frihed umærkeligt.

De institutioner, der skulle passe på os, deltager nu i et spil for at vi ikke skal reagere på at en anden kultur trænger sig ind og dominerer vores territorium og hverdagen.

Les Mer...

Den 59-årige franske buschauffør Philippe Monguillot døde fredag af de mishandlinger, han blev udsat for da to “unge” hævnede sig på ham, fordi han nægtede dem adgang uden mundbind.

Les Mer...