Nyt

Der var engang, hvor Ekstra Bladet turde, hvor andre tav. I dag går tabloidavisen rundt om den varme multikulti-grød og fejer grufulde sandheder om den muslimske masseindvandring ind under gulvtæppet.

Sent lørdag aften begår fire mellemøstlige indvandrere et voldeligt overfald på en teenagedreng. Migranterne slår deres 17-årige offer i ansigtet med knytnæve, skubber ham omkuld og stjæler hans dyre pung med kreditkort samt andre personlige ejendele.

Et regulært mellemøstligt gruppeoverfald med indlagt røveri. Skulle det ikke ind i overskriften?

Ekstra Bladet vælger at fokusere på, at det voldelige røveri er sket til en ‘stor fest’.

Ekstra Bladet fortæller først langt nede i avisens nyhedsartikel, at gerningsmændene har ‘mellemøstligt udseende’. Læserne skal igennem hele 112 ord og diverse onlinereklamer, før den uhyggelige sandhed om overfaldet kommer frem.

ANNONSE

Undersøgelser viser, at langt de fleste medieforbrugere ikke læser så langt ned i en artikel. Og en del mediebrugere læser kun overskrifter.

Ekstra Bladet tier og foretager alle mulige krumspring, så sandheden om den voldsomme indvandrerkriminalitet forbliver mørkelagt i befolkningens bevidsthed.

ANNONSE