Nyt

(‘Åbent samråd i Retsudvalget om hadforbrydelser’, Folketinget, 17. marts 2021; Foto: FT

For fem uger siden blev en muslimsk kvinde overfaldet af et ægtepar på en parkeringsplads i Søborg, og nu er der så en lignende sag fra Amager. Danskere overfaldes af muslimer hvert eneste dag året rundt, uden det giver genlyd, men to enkeltstående overfald på herboende muslimer giver samråd i Retsudvalget, som live-dækkes af Ekstra Bladet. Sikandar Siddique trodser enhver logik.

Faktum er jo bare, at statsministeren er stille. At justitsministeren er stille. Efter flere henvendelser fra Ekstra Bladet og andre medier er der stille. Hvorfor er det, man ikke siger det højt? Der sidder rigtig mange borgere med minoritets-baggrund, der efterspørger en afstandstagen. Hvorfor er det, at vi ikke kan få konkrete initiativer for at beskytte vores muslimske minoriteter, siger Sikandar Siddique.” (EB.dk, 17. marts 2021, Kl. 14.44)

ANNONSE