Nyt

Maleri: Anders Zorn

Chefredaktør Poul Madsen og hans venligbo-journalister har rygende travlt med at mørkelægge den omfattende kriminalitet, der udføres af muslimske indvandrere på dansk jord.

Natten til søndag, klokken cirka 01.30, bliver to danske mænd på 23 og 24 år overfaldet af en gruppe mørklødede indvandrere. De to danske ofre knivstikkes i henholdsvis maven og låret af de aggressive migranter, det oplyser faren til det ene offer.

Ofrene får kraniebrud, da voldelige udlændinge tramper og sparker de to unge mænd i hovedet. Migranterne bruger også køller til deres overfald.

Et overfald, der med lethed kunne have medført døden for de to danske mænd. Begge ofre er indlagt på hospitalet og er erklæret udenfor livsfare.

Hos Ekstra Bladet smører man voldssagen ind i en overskrift og fantasifulde beskrivelser om nøgenbadning ved en sø – samt en samtale med en ung kvinde.

Ekstra Bladets formål er at latterliggøre og kaste mistanke på de to danske ofre.

Ekstra Bladets journalist Nikolaj Høier antyder i sin hovedrystende artikel, at voldsofrene selv bærer en del af skylden for knivoverfaldet – fordi de har valgt at nøgenbade og tale med en kvinde.

Hvad, der ikke dvæles ved, er, at indvandrerne er hadske kriminelle, der hader den frigjorte danske kultur. Nøgenhed, sex og kvinder er et stort tabu i den islamiske verden.

En muslimsk æreskultur, hvor man modsvarer med dominansvold.

Historien handler IKKE om nøgenbadning. Helt basalt drejer det sig om to danske mænd, der oplever et grufuldt og livstruende knivoverfald begået af en gruppe indvandrermænd. Utilpassede migranter, der er bevæbnet med stikvåben og som tramper deres ofre i hovedet.

ANNONSE

Men de islamofile Ekstra Blad-journalister mudrer sagen med en uvederhæftig rubrik, der INTET har med danskernes virkelighed at gøre.

Ekstra Bladet er blevet en islamofil smudsavis.

ANNONSE