Nyt

Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi. Foto: Nordsjællands politi.

En mand er pågrebet i forbindelse med økseoverfaldet udenfor København lørdag aften, oplyser Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Politiet ønsker ikke at kommentere om det er den mistænkte gerningsmand, Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi, som er pågrebet.

Dansk politi har siden overfaldet mobiliseret store styrker på hele Sjælland i jagten på den mistænkte.

29-år gamle Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi er mistænkt for at have angrebet et ungt par på 19 år med økse på en benzinstation i Birkerød nord for København. Desuden skal han have begået et bankrøveri mandag, skriver Danmarks Radio.

Han er mistænkt for at stå bag et røveri i dag i Danske Bank på Torvet i Ringsted, hvor han truede sig til kontanter med en kniv.

Derudover mistænker Nordsjællands Politi ham for at angribe to personer med en økse på en tankstation i Birkerød sent lørdag aften. Parret blev ramt i hovedet og på overkroppen, men er uden for livsfare.

Tidligere på dagen fortalte politiinspektør i Nordsjællands Politi, Lau Thygesen, at der var blevet kaldt ekstra mandskab ind for at lede efter den 29-årige mand, der siden lørdag aften har været efterlyst af politiet.

ANNONSE

Angrebet skal have været helt umotiveret.

Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi blev løsladt for under to uger siden efter at have afsonet en dom på tre år for blandt andet røveri.

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE

Mest læst

Joe Biden er ond