Nyt

Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi. Foto: Nordsjællands politi.

En mand er pågrebet i forbindelse med økseoverfaldet udenfor København lørdag aften, oplyser Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Politiet ønsker ikke at kommentere om det er den mistænkte gerningsmand, Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi, som er pågrebet.

Dansk politi har siden overfaldet mobiliseret store styrker på hele Sjælland i jagten på den mistænkte.

29-år gamle Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi er mistænkt for at have angrebet et ungt par på 19 år med økse på en benzinstation i Birkerød nord for København. Desuden skal han have begået et bankrøveri mandag, skriver Danmarks Radio.

Han er mistænkt for at stå bag et røveri i dag i Danske Bank på Torvet i Ringsted, hvor han truede sig til kontanter med en kniv.

Derudover mistænker Nordsjællands Politi ham for at angribe to personer med en økse på en tankstation i Birkerød sent lørdag aften. Parret blev ramt i hovedet og på overkroppen, men er uden for livsfare.

Tidligere på dagen fortalte politiinspektør i Nordsjællands Politi, Lau Thygesen, at der var blevet kaldt ekstra mandskab ind for at lede efter den 29-årige mand, der siden lørdag aften har været efterlyst af politiet.

ANNONSE

Angrebet skal have været helt umotiveret.

Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi blev løsladt for under to uger siden efter at have afsonet en dom på tre år for blandt andet røveri.

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE

Mest læst