Kopierede/fra hoften

Danske journalister er så ræverøde, at de vælger at drage omsorg for de voldsmænd, der har sparket og slået partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

Det er den omvendte verden, når statsstøttede Ekstra Bladet og avisens journalister Filiz Yasar og Emma Busk prøver at gøre offer til gerningsmand i en retssag om rå vold.
Under en løbetur i København bliver Rasmus Paludan overfaldet af nogle unge mænd. En hætteklædt gerningsmand udbryder: “Har jeg gjort dig noget eller hvad?”, hvorefter han skubber Rasmus Paludan i brystet med begge hænder. Herefter sparker den hætteklædte voldsmand Rasmus Paludan.

De to voldsmænd er anklaget for to spark, to-tre knytnæveslag og skub i brystet.

Alligevel vælger de islamofile journalister hos Ekstra Bladet at skrive deres artikel om overfaldet, så det er voldsofret Rasmus Paludan, der fremstår negativt.

De anklagede voldsmænd bliver beskrevet som “betuttede unge mænd”, mens Ekstra Bladet omtaler Rasmus Paludan som “den kontroversielle partileder”.

Overskriften er i den noget bizarre ende: “Flygtede fra Paludan”. Trods det faktum at artiklen handler om rå vold mod en dansk politiker på løbetur, så skriver Ekstra Bladet, at gerningsmændene måtte “flygte”.

Voldssagen fortsætter i Københavns Byret i oktober, da det ikke var muligt at få sagen afsluttet i går.

Danske journalister hader Rasmus Paludan så meget, at de ikke engang kan skrive om en voldssag mod politikeren uden at sætte deres objektivitet over styr. Mediefolkene elsker islam og masseindvandring, og de kan ikke tilgive Paludan for hans islamkritiske politik.

ANNONSE

De islamofile journalister på Ekstra Bladet får 17.500.000 kroner hvert år af skatteyderne.

ANNONSE