Nyt

Der er udbrudt mellemøstlige borgerkrigstilstande i midtsjællandsk politik. Og Venstres tyrkiske byrådsmedlem i Køge løfter nu den berygtede ‘islamiske finger’.

Ali Ünsal har politianmeldt Nye Borgerliges spidskandidat Martin Knudsen for æreskrænkelser:

“Jeg er dybt rystet over de anklager, der er rettet mod mig på Facebook og andre steder. Jeg er krænket og stødt på min stolthed,” fortæller en vred Ali Ünsal.

Men det politiske rivegilde med de mellemøstlige toner slutter ikke her.

Venstre-politikerens kone – Sevgi Ünsal – har også anmeldt Nye Borgerliges kredsformand Henrik Olsen for æreskrænkelser.

Henrik Olsen arbejder som politibetjent i sit civile liv:

“Jeg har meldt Henrik Olsen til politiet for den måde, han optræder på Facebook. Det bekymret mig, at han har et job som politibetjent og så optræder sådan. Jeg vil nødig have, at mine børn bliver stoppet af sådan en,” udtaler tyrkiske Sevgi Ünsal.

Nye Borgerliges politikere har begået den brøde, at de har bemærket, at det tyrkiske byrådsmedlem stritter med den såkaldte ‘jihad-finger’. Det sker på et gruppefoto af Venstres hold i Køge.

ANNONSE

De danske Venstre-folk benytter lejligheden til at vise ‘tommelfinger op’ og det verdenskendte ‘V-tegn’, der står for ‘sejr’. Mens byrådskollegaen – tyrkiske Ali Ünsal – understreger islams magt i Danmark – ved hjælp af det omstridte håndtegn.

Den strittende pegefinger er en islamisk hilsen, der betyder, at der kun findes én gud – og det er muslimernes Allah. En hånlig hilsen til en kristen funderet befolkning, der har ladet den tyrkiske politiker og hans familie bosætte sig i Danmark.

Den såkaldte ‘jihad-finger’ er yderst berygtet, fordi også Islamisk Stats rædselsregime og andre terrorister har været flittige brugere af den muslimske hilsen. Man kan nærmest ikke finde et billede af en morderisk IS-terrorist uden, at vedkommende peger med ‘jihad-fingeren’ mod himlen.

Den Erdogan-tro Ali Ünsal har tidligere været i mediernes søgelys, da han blev sat i forbindelse med en voldelig tyrkisk organisation.

Nationalistbevægelsen ‘De Grå Ulve’ er blandt andet kendt for drab på politiske modstandere i Tyrkiet og i Europa samt et attentatforsøg mod paven i 1981.

Det er onlinemediet Zetland, der kan afsløre, at Ali Ünsal besøger en tyrkisk kulturforening, som er forbundet til ‘De Grå Ulve’.

I 2014 figurer Ali Ünsal på et Facebookfoto, der ledsages af teksten: “På besøg hos De Grå Ulve i København.”

Ali Ünsal benægter alt. Men samtidig ‘liker’ den tyrkiske politiker flere Facebookopslag, der kan forbindes til ‘De Grå Ulve’ og bevægelsens morderiske aktiviteter.

Ali Ünsal bortforklarer sin Facebookopbakning med, at det har han ikke ‘været opmærksom’ på.

Nu kan sagen om Venstre-politikeren Ali Ünsal og det islamiske håndtegn begynde i en dansk retssal.

Denne gang er det Nye Borgerliges politikere, der bliver jagtet af den tyrkiske politikerfamilie – hvem bliver de næste?

*

Mere om Ali Ünsals sympati for De Grå Ulve hos onlinemediet Zetland (artiklen er skrevet af journalist Mads Staghøj, der i dag er på Weekendavisen)

Se også
Pakistaner dræber konen: Tævet ihjel foran børnene

ANNONSE