Kopierede/fra hoften

Det viser sig at tovet der blev fundet i Bubbas garage var et tov der blev brugt til at drage frem ting i garagen. Det havde ingenting med lynchning at gøre. Falsk alarm.

 

I forbindelse med en Black Lives Matter-demonstration, spurgte en TV2 News-journalist en demonstrerende mørk kvinde med røde rasta-fletninger, hvilket former for racisme hun ‘konkret’ oplever. Svaret: “Jeg føler mig ikke inkluderet, eksempel. Når vi køber hårprodukter, så kan jeg ikke gøre det i normale convenience stores stores. Jeg skal komme i en lille nichebutik for at købe hårprodukter til mit hår…” En anden mørk kvinde, 34-årige Anne, fortæller 18-årige Malte på TV2 Echo, at hvis sorte kalder ham for et ‘grimt, hvidt danskersvin’, så er det ubehageligt, men ikke racisme: “Jeg vil aldrig sige at det er racisme.”

Mandag afholdt NASCAR en større sympatiaktion for Bubba Wallace, en sort kører, der dagen forinden var blevet udsat for en racistisk hændelse. De danske medier plankede historien, for alt er væsentligt, når gryden skal holdes i kog. Fra Foxnews – FBI: Noose found in Bubba Wallace’s NASCAR garage was there since last year.

ANNONSE

“The FBI has determined that a noose found in NASCAR driver Bubba Wallace’s garage at Talladega Superspeedway on Sunday had been there since at least last year, according to the bureau.

A statement issued by U.S. Attorney Jay E. Town said that an investigation has concluded that no federal crime was committed.

The FBI learned that garage number 4, where the noose was found, was assigned to Bubba Wallace last week. The investigation also revealed evidence, including authentic video confirmed by NASCAR, that the noose found in garage number 4 was in that garage as early as October 2019,’ the bureau said. ‘Although the noose is now known to have been in garage number 4 in 2019, nobody could have known Mr. Wallace would be assigned to garage number 4 last week.’ …

Wallace — the only full-time African-American driver on the circuit — had become a target for some critics of NASCAR in recent weeks as the face of the series’ response to the current social justice movement taking place across the country and its decision to ban the Confederate flag from its events.”

ANNONSE