Dag: 25. april 2020

Anklagen mod Joe Biden for sex-overgreb mod et medlem af hans stab er styrket efter at der er dukket et klip op, hvor en kvinde ringer ind til Larry King og fortæller at hendes datter har været udsat for et overgreb af en prominent senator. Det er efter alt at dømme Tara Reades mor.

Les Mer...

Folketinget førstebehandlede lovforslag L130 omhandlede ‘initiativer mod fremmedkrigere og andre terrordømte’. Muslimske Sikandar (Malik) Siddique, der ikke mere er en del af Alternativet, fandt det passende at indlede lige netop denne debat med en Ramadan-hilsen.

Les Mer...

Albrecht Dürer (1471–1528) Tresnitt, 12,7 x 9,9 cm, Metropolitan Museum of Art, New York. Tysk titel: Christus erscheint seiner Mutter. En (ikke helt fullstendig) presentasjon av Dürers tresnitt, pasjonene inkludert, finnes her. Møtet mellom den oppstandne og hans mor er ikke nevnt i noen av det nye testamentes kanoniske skrifter, og er muligens basert på […]

Les Mer...

Den brutale afkristning af Sverige har gjort det til et revolutionært, hjerteløst samfund, der samtidigt er vammelt og sentimentalt, hvilket man jo nødigt vil tro er fordi, det er et matriakat.

Les Mer...

Trump-hadende medier forsøger febrilsk at lægge 50.000 corona-døde ved Trumps fødder. Torsdag tænkte han højt og sagde noget som faldt skævt ud. Det er alt hvad medierne behøver for at gå amok. 

Les Mer...