Dag: 29. februar 2020

Indvandrere åbnede trådhegn og stenede græske soldaters køretøj. På Lesbos gik en græker amok med et skydevåben udenfor en migrantlejr, og truede med at dræbe dem alle hvis de ikke rejste hjem. I Tyrkiet fyldes busser med “flygtninge” for at køre dem til den græske grænse.

Les Mer...

Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) sier situationen er under kontrol og at regeringen er klar til at handle. Ingen af delene stemmer.   »Migranter ved græsk-tyrkisk grænse. Situationen meldes under kontrol. Danske myndigheder er til stede. Vi følger situationen tæt. Afgørende at beskytte EU’s ydre grænse.« »Vi skal ikke have en situation som i […]

Les Mer...

Rogier van der Weyden (c.1400–1464) Olje på mahogni (overført fra en annen plate), 62,2 x 54,4 cm, National Gallery, London. Kvinnen med salvekrukken nevnes i alle de fire kanoniske evangelier, Lukas nevner at hun var en synderinne, og i evangeliet etter Johannes identifiseres hun med Maria av Bethania – søster av Martha og Lazarus. Tradisjonen […]

Les Mer...

Sveriges Television (SVT) har startet en ny debatserie, de har kaldt “mødet”. I denne episode ser vi to muslimske kvinder i Sverige, som har vidt forskellige syn på hijab. Den ene er lærer og trodser hijabforbudet i skolen.

Les Mer...

Khatia Buniatishvili spiller Franz Liszts (1811-1886) La leggierezza (Lettheten), den annen av Trois études de concert, skrevet 1845-49 og utgitt i Paris.

Les Mer...