Nyt

I Danmark kører der p.t. en sag om en præst, der angiveligt har krammet sine konfirmander på en måde, så han kunne mærke deres bryster. I Sverige er det præsterne, der står for skud. I 2019 voldtog den haitianske migrant Fritz Pierre, der er dømt for narkokriminalitet, en kvindelig fængselspræst.

Fritz Moise Pierre er nu blevet placeret i højsikkerhedsfængslet Saltvik ‘s Fenix afdeling for særligt farlige fanger. Der sidder han i øvrigt sammen med den usbekiske terrorist Rakhmat Akilov, der kørte en lastbil ind i en menneskemængde på handelsgaden Drottninggatan i Stockholm i 2017, og den syriske migrant Abed Alhelal Thani, der er dømt for æresdrab og menneskesmugling.

Mere hos Expressen. Mere om voldtægtsmanden Fritz Pierre hos Petterssons blogg.

Se også
Anklage: Dansk imam og friskoleleder – Shaykh Shahid Mehdi – forfulgte ung kvinde med tissemanden hængende ud af bukserne

ANNONSE