Nyt

Socialdemokratiets politiske ordfører, Jesper Petersen, rammes nu af metoo-bølgen og underskylder for et samleje med en ung pige.

En pige som den 39-årige politiker tidligere har undervist i folkeskolen.
Jesper Petersen forlader omkring årtusindskiftet gymnasiet og træder ind på arbejdsmarkedet. Et nyt livskapitel kan begynde.
Jesper Petersen har en ung mands modenhed efter tre år på gymnasiet, hvor mange unge får et bredere livsperspektiv. Det står i skærende kontrast til børn, der stadig går i folkeskolen.
Socialdemokratiets nuværende spydspids får et job på den lokale folkeskole. Her er han lærervikar for børnene. Jesper Petersen møder en elev, som han senere lærer at kende på det seksuelle plan.
Lad undervisningen begynde!
Jesper Petersen er lærervikar, og han fremstår som en autoritet overfor de unge skoleelever. Unge elever, der kan beskrives som børn. Jesper Petersen er derimod en ung mand med mere livserfaring og ballast i rygsækken.
Jesper Petersen står ved tavlen og troner bag katederet i klasselokalet.
Han fortæller de yngre skoleelever, hvordan timen skal forløbe og hvilke lektier, de skal lave. Som vikaransat lærer har Jesper Petersen adgang til børnenes tillid og kontaktoplysninger.
I efteråret 2001 er Jesper Petersen stoppet med at undervise på skolen. Men bekendtskabet med børnene er intakt. Jesper Petersen er nu fyldt 20 år.
Jesper Petersen indleder en dialog med en fem år yngre elev, som han lærte at kende under sin ansættelse på folkeskolen. Den yngre pige synes, at hendes tidligere lærer er interessant.
Jesper Petersen aftaler at have sex med den unge pige. Han taler med den tidligere elev om hendes sexlyst. Den unge mand planlægger det seksuelle møde, og han bruger prævention, hvilket ikke altid er tilfældet, når ældre socialdemokrater har sex med unge skolepiger. Der er ikke indtagelse af alkohol i forbindelse med stævnemødet.
“Vi havde samleje, der var samtykke fra begge parter, og det var efter gensidig interesse, at vi var sammen. Pigen kendte jeg fra en af de skoler, som jeg havde været lærervikar på,” forklarer Jesper Petersen.
Socialdemokratiets Jesper Petersen gennemfører samlejet med den fem år yngre pige. En elev, som han tidligere har undervist, når klassens fastansatte lærere er forhindret.
Samlejet mellem skoleeleven og Jesper Petersen foregår over en hel nat. Fra om aftenen til næste morgen.
Den unge pige opfatter samlejet med den noget ældre lærerautoritet som en ubehagelig oplevelse.
“Jeg er ked af, at jeg har såret hende og af, at hun har haft det dårligt med episoden,” undskylder Jesper Petersen.
Jesper Petersens unge sexpartner kontakter den erfarne politiker i efteråret 2020. Her fortæller offeret, at hun har været ‘påvirket negativt’ over det seksuelle forhold til Socialdemokratiets politiske ordfører.
Sexsagen er nu overgivet til et advokatfirma, der er hyret af Socialdemokratiet. I Danmark er det ulovligt for lærere at indlede seksuelle forhold til deres elever.
Før politikeren Jesper Petersen steg i graderne hos Socialdemokratiet, tilhørte han den yderste venstrefløj hos SF – Socialistisk Folkeparti.
Statsminister Mette Frederiksen har ikke udtalt sig om sin politiske ordførers samleje med hans tidligere elev.
Socialdemokratiets udenrigsminister, Jeppe Kofod, har også haft samleje med en 15-årig pige – der også gik i folkeskolen. Jeppe Kofod var dengang 34 år.
Dette seksuelle møde kom i stand, da den erfarne politiker underviste den unge pige i forbindelse med et højskoleophold. Samlejet var angiveligt ubeskyttet og foregik i forbindelse med heftigt alkoholindtag.
Jeppe Kofods sexsag behandles lige nu af Syd- og Sønderjyllands Politi.
Socialdemokratiets Jesper Petersen nyder stor omsorg fra venner og borgere på de sociale medier. Man bakker op om en folkeskolemedarbejder, der efterfølgende har sex med sine elever.
“Tak for de mange gode ord og beskeder her og på sms’er de seneste timer. De luner,” erklærer Jesper Petersen.
Men hvad med Jesper Petersens elev/sexpartner? Hun er allerede forsvundet i glemslen.
*
Mere om Jesper Petersens kollega Jeppe Kofod, der har fået tilnavnet Kneppe Kofod, her

ANNONSE