Dag: 27. januar 2020

Danskerne oplever ikke, at højrefløjen marcherer i gaderne i dag. Derimod kan danskerne jævnligt opleve kønsopdelte islamiske optog i gaderne med flere hundrede muslimer.

Les Mer...

Foto: Wo st 01, Wikimedia Commons Detalj fra Raoul Wallenbergs minnepark ved den store synagogen i Budapest. Man regner med at diplomater fra nøytrale land klarte å redde 62 000 jøder – deriblant halvparten av Budapests jødiske befolkning – fra deportasjonene til Auschwitz i mai-juni 1944. Best kjent blant disse diplomater er nok Raoul Wallenberg […]

Les Mer...

Fredag aften bliver en 15-årig indvandrer båret ind i den ventende ambulance. Endnu et knivstik og opgør har ramt den ‘mangfoldige’ natklub Rust. Et sted, hvor man hylder masseindvandring og multikultur.

Endnu en hændelse i en række af drab, knivstik, bombetrusler, brandstiftelser, grov vold og krænkelser af kvindelige gæster.

Les Mer...

Historiens hjul har sat sig i bevægelse, ikke de små hjul, men de store og det er vor egen elite som har fået dem til at rulle. De har haft travlt med at fjerne alle bremser. De fleste mennesker vil leve i fred. Men freden er ved at forsvinde. 

Les Mer...

Endnu en dansk folkeskole er afsløret i islamisk propaganda overfor helt unge skoleelever.

På Nørrevangsskolen i Randers benytter man fredagen til at undervise børn i tiårsalderen i lovreligionen islam. En muslimsk elev får lov at indoktrinere sine danske skolekammerater.

Les Mer...

Jeg har rettet henvendelse til Krogerup Højskoles ledelse angående de burkaklædte oplægsholdere på skolen. Men indtil videre har jeg kun fået svar fra en repræsentant fra nyadelen i Danmark.

Les Mer...