Nyt

Østjyllands Politi eftersøger i dag en 25-30 årig mand ‘lidt mørk i huden’ med ‘Mørkt/sort hår’, der lørdag aften udsatte en 44-årig kvinde for voldtægt, da hun var på vej hjem fra NorthSide-festivalen af Brabrandstien. Her detaljer fra gårsdagens efterlysning fra samme kilde, relateret til et umotiveret overfald i Åbyhøj – den anden ende af Brabrandsøen. Fra Politi.dk – Kan du genkende denne mand?.

“Tirsdag den 1. marts kl. 18.03 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 33-årig mand, der var blevet udsat for et tilsyneladende umotiveret overfald på parkeringspladsen ved Netto på Silkeborgvej i Åbyhøj. Manden har forklaret til politiet, at han sad i sin bil på parkeringspladsen, da en mand kom hen og bankede på ruden og begyndte at råbe af ham.

Den 33-årige mand har forklaret, at manden herefter åbnede bildøren og begyndte at slå løs på ham. Den 33-årige steg ud af bilen og gik over på et fortov, men manden fulgte efter og fortsatte med at slå på ham.

Ifølge den 33-årige forsøgte en anden mand, der var i selskab med gerningsmanden, at holde ham tilbage og trække ham væk. Den 33-årige har oplyst til politiet, at han aldrig før har set de to mænd.

ANNONSE