Nyt

Urolighederne tager til i Frankrig, som følge af den anmeldte politivold-sag hvor en indvandrer skulle være blevet sodomiseret af en gruppe betjente med en batong. Demonstrationerne tager til i omfang, og antallet af arrestationer stiger dag for dag. I en af de biler, der blev antænd,  befandt der sig en 6-årig pige , skiver Le Parisien. Hun blev opdaget af forbipasserende, som alarmerede politiet. Politiet fik reddet den lille pige ud af bilen i sidste minut. Andre vidner siger, at det var demonstranterne som reddede pigen og derefter alarmerede politiet.

Men uanset hvad – det kunne være endt med en ny tragedie.

Der er dårlig stemning i Paris’ forstæder om dagen:

Politiet må trække sig tilbage i fuld fart for at komme fri af en rasende menneskemængde. Forleden dag måtte de skyde varselskud op i luften for at redde sig selv. Dette bekræftes af politiet:

Marion Le Pen (Marine Le Pens niece) videresendte denne video på Twitter med teksten:

Konfronteret med vold fra kujoner, blev vores politi tvunget til at trække sig tilbage. Skynd dig, Marine at få genoprettet ro og orden i #Bobigny!

Face à la violence des racailles, nos policiers contraints de reculer. Vite, Marine pour remettre de l’ordre à !

Bobigny ligger tæt ved Aulnay-sous-Bois, hvor den anmeldte politivold fandt sted.

Det var også afbrænding af biler og der blev råbt Allahu akbar.

Politiet hævder, at sodomiseringen skyldtes et uheld. En forklaring, som de fleste nægter at tro på i og med, at Theo endte med en flænge på 10 cm.

Dem, der protesterer benytter også anledningen til at begår omfattende hærværk og stjæle.

Daily Express  Le Parisien

ANNONSE

2 svar til “Situationen spidser til i Paris”

  1. David Schiffer siger:

    One night, all the sudden these guys are armed with handguns and machine pistols, the day after they have tanks. Weapons they will take from our police and military whose hands are tied by our globalist regimes who orchestrated this.

  2. The Lying Press siger:

    Paris er omdannet til et stort indvandrer slumhul. Man gør klogt i at holde sig væk.