Kopierede/fra hoften

Ekstra Bladet bringer et solidt uddrag fra døgnrapporten for Østjyllands Politi, men vælger ikke at bringe noget om de tre eftersøgte gerningsmænd. De tre cruisede i ‘en mørk BMW’, og ganske rigtigt -‘Mellemøstlig af udseende’. Journalist Emma B. Vinkel lever også op til fordommene. Nyudklækket fra RUC, hvor hun sad i Studenterrådet, og blandt andet agiterede imod ‘konkurrencestaten’. Før det var hun gruppeleder for Amnesty International, og næseringen fuldender billedet. Fra den modige ‘Tør hvor andre tier’ til karrierehumanistens ‘You don’t need to know’. Fra EB.dk – Ung mand fik tæsk: Sagde nej til et lift.

“Han var på vej hjem fra en fest og gik på Mejlgade, da tre mænd… Føreren rullede vinduet ned, stak armen ud og sprøjtede den unge mand i ansigtet med spraymaling. … En person kom bagfra og tog fat i den 26-åriges hår og hev ham ned på fortovet. Så kom en anden mand og sparkede ham i ansigtet og i brystet. Efter han var blevet sparket og slået, satte de tre mænd sig ind i deres bil og flygtede med høj fart. Den 26-årige blev bragt til et hospital. …

Politiet vil ikke uddybe nærmere, hvor de er i efterforskningen af sagen, men de beder om hjælp fra vidner, og de efterlyser tre gerningsmænd. Læs signalementet på de tre mænd i Østjyllands døgnrapport.

ANNONSE