Nyt

Når en fuld dansk mand taler grimt til en muslim, så ryddes sendefladen, og toneangivende politikere tager afstand på sociale medier. Når to mænd, ‘østafrikansk af udseende’, overfalder en lastbilchauffør, så giver det blot en notits på Politi.dk. Stilheden er larmende. Fra Døgnrapporten for Østjyllands Politi, 25. juni 2021 – Lastbilchauffør overfaldet og røvet.

“Torsdag kl. 12.40 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 35-årig mandlig lastbilchauffør, der kort forinden var blevet udsat for et groft overfald.

Den 35-årige lastbilchauffør har forklaret til politiet, at han sad i sin lastbil og holdt en kort pause ud for nr. 17 på Jettesvej i Brabrand. Her så han to mænd, der kom gående imod lastbil og hen til fordøren, hvor de stoppede op. Lastbilchaufføren har forklaret, at han åbnede døren og havde en kort dialog med den ene af de to mænd, der stod og betragtede lastbilen.

Pludselig steg den anden mand op på dørtrinnet og greb fat i chaufførens overalls og T-shirt, trak ham ud af lastbilen og smed ham hårdt ned på jorden, hvorefter han sparkede ham flere gange. Samtidig hoppede den anden mand ind i lastbilen, hvorfra han stjal nogle kontanter og en kasse med diverse kort og papirer. Herefter løb begge mænd fra stedet i ukendt retning.”

ANNONSE